09. 08. 2018 - 19:05
KAD SI CRISTIANO MOŽES SVE: Ronaldo nagovara najboljeg...
907
Shares
KAD SI CRISTIANO MOŽES SVE: Ronaldo nagovara najboljeg prijatelja da dođe u Juve, realizacija bliža nego ikad!

ODLIČNI PRIJATELJI

KAD SI CRISTIANO MOŽES SVE: Ronaldo nagovara najboljeg prijatelja da dođe u Juve, realizacija bliža nego ikad!

Sport.ba
09. 08. 2018 - 19:05
0
Shares

Ovih dana dosta transfera i događaja prolazi u sjenci Luke Modrića , čija je sudbina u Realu još uvijek pod velikim upitnikom. Tek se marginalno piše o svakodnevnim transferima i glasinama. Međutim, Marcelova (30) navodna želja da se priključi Cristianu Ronaldu (33) u Juventusu bombastično je odjeknula na Čizmi. Tuttosport je ponovno aktualizirao priču. "Marcelo zove Juve", piše torinski sportski dnevnik na naslovnici današnjeg tiskanog izdanja.

marceloo

Piše kako Realov bek, nakon jednogodišnje vjernosti Kraljevskom klubu, očajnički žudi za novim izazovima. Cristiano Ronaldo dodatno podgrijava priču jer nedavnom suigraču s entuzijazmom prepričava uvjete i atmosferu koju je zatekao u Torinu. Pozivajući se na izvore bliske Juventusu, Tuttosport navodi kako je transfer moguć jedino otiđe li Alex Sandro koji se danima unazad intenzivno povezuje s Paris Saint-Germainom. Realov predsjednik Florentino Perez trenutačno je usmjeren isključivo na pregovore s Lukom Modrićem. Marcelo je na čekanju, pa bi tek sljedećeg tjedna moglo biti poznato napušta li španjolsku prijestolnicu još jedan senator.

marcelo

Marcelo je za "Kraljeve" odigrao preko 450 utakmica, postao je ikona kluba, još je pod ugovorom, ali to mu ne predstavlja veliki problem. Vrlo je blizu dogovora sa Realom i prelasku kod najboljeg prijatelja iz Reala, Cristiana Ronalda.

marcelo-ronaldo

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti