06. 08. 2018 - 18:07
KAKAV PREOKRET UZ DOMINO EFEKT: Modrića u Realu mijenja sjajni...
907
Shares
KAKAV PREOKRET UZ DOMINO EFEKT: Modrića u Realu mijenja sjajni Bosanac, a najviše će profitirati Milinković-Savić!

LANČANA REAKCIJA

KAKAV PREOKRET UZ DOMINO EFEKT: Modrića u Realu mijenja sjajni Bosanac, a najviše će profitirati Milinković-Savić!

Sport.ba
06. 08. 2018 - 18:07
0
Shares

Iako iz Madrida još uvijek tvrde da Luka ostaje u njihovom kolektivu, mnogi svjetski mediji tvrde da je Luka sve bliže odlasku. Sam igrač je zakazao sastanak sa predsjednikom Perezom na kojem će se dogovoriti o njegovoj sudbini.

perez

Ugledni Corriere dello Sport danas je objavio kako bi najbolji igrač Svjetskog prvenstva nakon odrađenog četverogodišnjeg ugovora u Interu, karijeru trebao završiti u - Kini!? Kineski vlasnik Intera, poslovni gigant Suning Appliance Group koji je i vlasnik kineskog prvoligaša Jiangs Suninga, navodno je duboko uključen u potencijalni Modrićev transfer iz Reala, i po ovoj bi verziji trebao financirati dio Modrićeve plate u Interu (10 miliona eura po sezoni). Zauzvrat, Modrić bi karijeru trebao završiti u ovom kineskom prvoligašu.

inter

Talijani tvrde i da je zadnja ponuda Intera bila 40 miliona eura, 15 miliona za jednogodišnju posudbu, uz obvezu otkupa ugovora sljedećeg ljeta za 25 miliona u Madrid. Real navodno traži minimalno 70 miliona eura. Talijani već pišu i o Realovoj rezervnoj varijanti u slučaju Modrićevog odlaska iz Madrida. Po La Gazzetti dello Sport, Real u slučaju odlaska kapetana Vatrenih planira dovesti Miralema Pjanića iz Juventusa.

pjanic

Navodno su u Kraljevskom klubu već pripremili 100 miliona eura za bosanskohercegovačkog reprezentativca, dok bi Juve alternativu za Pjanića našao u Laziju, na meti im je po toj verziji srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić.

sergej

Gazzeta i Corriere uvijek su važili za medije koji svoje informacije ne iznose tek tako, u većini slučajeva su bili upravu, a hoće li se i ova priča obistiniti ostaje da vidimo.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti