20. 07. 2018 - 09:09
Hrvati odlučili dati medalju Kaliniću, a onda ih je ovaj...
907
Shares
Hrvati odlučili dati medalju Kaliniću, a onda ih je ovaj zaledio odgovorom!

PROTJERAN IZ RUSIJE

Hrvati odlučili dati medalju Kaliniću, a onda ih je ovaj zaledio odgovorom!

Sport.ba
20. 07. 2018 - 09:09
0
Shares

Svima je već dobro poznata situacija oko Nikole Kalinića i Zlatka Dalića. Dugo je bio prozivan kao najveći tragičar Mundijala s obzirom da su njegovi pokupili veliko srebro. No, iako je strašno pogriješio i znatno otežao posao reprezentaciji, a osobitio kolegi napadaču Mariju Mandžukiću koji je pred kraj turnira jedva stajao na nogama, saigrači i stručni stožer odlučili su Kaliniću ipak uručiti srebrnu medalju. Iako nije odigrao ni sekunde, Kalinić je bio u službenom sastavu reprezentacije i savez je za njega dobio medalju.

 

Međutim, Kalinić se zahvalio na ponudi i odbio je medalju uz poruku: "Hvala vam, ali ja nisam igrao u Rusiji". Očekivani je to odgovor napadača koji je nakon protjerivanja iz kampa reprezentacije dva dana nakon utakmice s Nigerijom u 1. kolu natjecanja po skupinama zbog čega je na sebe navukao rijetko viđeni bijes javnosti. Podsjetimo, Kalinić je još na prijateljskoj utakmici protiv Brazila na Anfieldu odbio ući u igru s klupe zbog navodnih bolova u leđima, a zbog istog razloga nije želio ući u igru ni protiv Nigerije. Nakon što je propustio i jedan trening zbog "fantomskih" leđa, Dalić je izgubio strpljenje i 18. juna ga prvim avionom poslao u Split.

ante-rebic-nikola-kalinic-croatia-training-1xhgqsm4yb5ic1r9avm1f4rwbe

"Nisam ni sretan ni ponosan zbog toga, ali sa svoje strane sam napravio sve da do toga ne dođe. Triput sam mu davao šansu da se vrati, a zadnji put sam ga čekao cijeli dan. Žao mi je što je tako ispalo, ali neću se više vraćati na to", rekao je nedavno izbornik Zlatko Dalić. Kada je u pitanju njegov klupski angažman, on je trenutno član AC Milana, ali veliko interesovanje za njega ima madridski Atletico, pa se nagađa da ga momenti dijele od potpisa za španski klub.

pxl-150618-20982329-660x450

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti