16. 07. 2018 - 21:12
Francuski igrači sjajnim gestom prema navijačima Hrvatske...
907
Shares
Francuski igrači sjajnim gestom prema navijačima Hrvatske oduševili cijeli svijet

VELIKI IGRAČI

Francuski igrači sjajnim gestom prema navijačima Hrvatske oduševili cijeli svijet

Sport.ba
16. 07. 2018 - 21:12
0
Shares

Francuzi su ostvarili jedan od najvećih rezultat u historiji fudbalske reprezentacije. Dvadeset godina nakon osvajanja zlatne medalje na svjetskom prvenstvu na domaćem terenu, to su uradili i u Rusiji. Savladali su selekciju Hrvatske u pravoj goolijadi, rezultatom 4-2. Francuzi su nakon utakmice slavili veliku pobjedu, a jednim gestom oduševili su sve.

 

Svoju veličinu, koja je utkana u genetski kod svih istinskih šampiona, dokazali su na konkretnom primjeru. Olivier Giroud i Adil Rami euforično su se u neznanju s francuskim zastavama zaputili prema dijelu tribina na kojima su bili i hrvatski navijači. Usput su im se pridružili Samuel Umtiti i Blaise Matuidi. Shvaćajući proslavu kao provokaciju, hrvatski navijači očekivano su negodovali. S obzirom na zvižduke, francuski reprezentativci spustili su zastave i podigli ruke u znak zajedničke isprike.

pogba

Adil Rami i Olivier Giroud uveličali su svoju gestu, pa su zapljeskali hrvatskim navijačima zbog bespoštedne i požrtvovne podrške tijekom cjelokupne utakmice. Složit ćete se da je ovo sjajna gesta francuskih velikana, u svom velikom slavlju ostali su dosljedni i prema protivničkim navijačima, a to poštovanje prema protivniku je uvijek za svaku pohvalu.

screenshot-1afp-afp-17p5x1

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti