15. 07. 2018 - 19:27
PRAVDA JE DONEKLE ZADOVOLJENA: Luka je najbolji igrač...
907
Shares
PRAVDA JE DONEKLE ZADOVOLJENA: Luka je najbolji igrač Mundijala, ovo su i ostali dobitnici

MUNDIJAL U RUSIJI

PRAVDA JE DONEKLE ZADOVOLJENA: Luka je najbolji igrač Mundijala, ovo su i ostali dobitnici

Sport.ba
15. 07. 2018 - 19:27
0
Shares

Možda i najveće priznanje u svojoj karijeri dobio je kapiten Hrvatske Luka Modrić. Sjajni veznjak Reala proglašen je najboljim igračem Svjetskog prvenstva, na kojem je Hrvatska osvojila fenomenalno drugo mjesto.

Vatreni su u današnjem finalu poraženi od Francuske sa 4:2. Mnogi su smatrali da su upravo Modriće, te Griezmann i Mbappe favoriti za ovu laskavu titulu. Francuski dvojac je po jednom pogađao u finalu, ali ipak nagrada odlazi u ruke sjajnog Modrića.

Bivši veznjak Dinama, Zrinjskog i Tottenhama je ovu laskavu nagradu odnio ispred Edena Hazarda i Antoinea Griezmanna. Thibault Curtoisa je najbolji golman Mundijala, najbolji mladi igrač je Kylian Mbappe, a Zlatna kopačka Hary Kane. 

Osvajanjem Zlatne lopte Luka Modrić u društvu najboljih pridružio se velikanima poput Johana Cruyffa, Pelea, Ronalda, Zinedinea Zidanea i Lionela Messija. Modrić je na SP-u zabio dva pogotka (Nigeriji iz jedanaesterca te golčinu Argentini). Odigrao je turnir za pamćenje i osvojio svijet borbenošću i trkom, posebno u trenucima dok se Hrvatska borila u produžecima. 

Tako je spuštena zavjesa na odlično SP, koje je sasvim sigurno zadovoljilo ukuse nogometnih sladokusaca...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti