12. 07. 2018 - 21:39
Svi dijele status Mostarca Miše koji je očitao pravu lekciju...
907
Shares
Svi dijele status Mostarca Miše koji je očitao pravu lekciju onima koji mrze BiH

PRIMJER ZA SVE

Svi dijele status Mostarca Miše koji je očitao pravu lekciju onima koji mrze BiH

Sport.ba
12. 07. 2018 - 21:39
0
Shares

Hrvatska je u finalu Mundijala nakon senzacionalne pobjede nad Engleskom. Trijumf naših susjeda proslavljen je i u brojnim bh. gradovima. U Mostaru je zabilježeno i to da je dijete uzvikivalno sramotnu parolu o Srebrenici, dok je po običaju u Širokom Brijegu vrijeđana domovina u kojoj žive.

Sve je pak oduševio status Miše iz Mostara, koji mnogima može služiti kao primjer. Mi vam taj status prenosimo u cijelosti, bez ikakvih ispravki:

Jutro raja. Sta reci nakon velicanstvene pobjede? Nakon prespavane noci? Tuzan sam kad vidim kolliko mrznje se izlilo. Onom smetaju ljiljani, onaj balavac se dere noz zica srebrenica, rulje urlaju jebem te bosno…

Majko mila pa gdje je ta ljubav? Ako nista onda prema domovini. Pa zar nije ljepse pjevati VOLIM TE HRAVATSKA. nego JE*EM TE BOSNO. Pa je li to krscanski? Kakvi ste vi vjernici? Kakvu sliku saljete o katolicima? Predstavljate li vi Isusa i crkvu ili sotonu? Slusate li propovjed u crkvu kad se zavalite u klupe? U kakvog Boga vjerujete? Pa znas li ti, jadan ne bio, da ima negdje Hrvata koji su okruzeni tim bosancima, balijama i turcima kako ih nazivas, i da izazivas bijes kod njih i da stavljas u opasnost svoje Hrvate. Ako se netko napije i pogleda tvoje psovanje i uzme pusku i ubije hrvate, ti su saucesnik. Lako je urlati kad si u vecini. Kad oko tebe nema za lijeka ni srbina ni bosnjaka. Ajde mudonja sa mnom pokazat cu ti mjesta na istocnoj strani Mostara ili u Sarajevu gdje to mozes pjevati. Ili otidji u banja luku pa pjevaj SRBE NA VRBE. Neces. Na takvim mjestima si manji od makova zrna. Ako ikad odes na takva mjesta. Pitaj onu casnu sestru u Fojnici kako se provela sinoc kad su joj sve zivo psovali. To ide na tvoj racun idiote. To je reakcija na tvoju akciju! A ovaj nali sto se dere Noz zica srebrenica kladim se da ide na vjeronauk u crkvu i u skoli. Znaci ima 4 sata vjeronauka. Pa sta mu pricaju ti vjeroucitelji i svecenici? O cemu ih uce? Ja sam prije rata isao u crkvu i na vjeronauk. Mene su moji svecenici ucili da postujem i volim druge i drugacije. Imali smo lekcije i o islamu. Nema ljepse knjige od Kurana ni cistije vjere od islama. To su nas ucili. Ako ne zelis s nekim zajedno ziviti onda pusti nas na miru sto zelimo i MORAMO! Ja moram danas sresti bosnjake jer su mi susjedi. Ima hrvata koji ce danas umirati od sramote ali i od STRAHA jer moraju proci pored 10 bosnjackih kuca da bi dosli u pekaru da kupe kruh svagdasnji kod bosnjaka. Pa poslije u trgovinu kod bosnjaka po mlijeko jer mu dijete mora jesti. Dijete koje je jedino hrvatsko dijete u razredu punom bosnjaka. Zapitas li se ikad katoliče i vjerniče sto sijes mrznju kako je toj obitelji? Imas li ti obitelj ili djecu ili roditelje i kako bi se osjecao u toj situaciji? 

Miso Miguel Pusic

Učitaj još novosti