11. 07. 2018 - 22:58
Dalić nakon utakmice raspalio Hrvatsku OVOM izjavom, a Mandžo...
907
Shares
Dalić nakon utakmice raspalio Hrvatsku OVOM izjavom, a Mandžo stavio šlag na tortu

MUNDIJAL U RUSIJI

Dalić nakon utakmice raspalio Hrvatsku OVOM izjavom, a Mandžo stavio šlag na tortu

Sport.ba
11. 07. 2018 - 22:58
0
Shares

Hrvatska je u finalu Svjetskog prvenstva, a junaci su sada Perišić i Mandžukić. Dva ofanzivca bila su malo i kritikovana jer navodno nisu davali sve od sebe u nekim prethodnim mečevima. Ipak, večeras su sve oduševili i odveli Vatrene u veliko finale s Francuskom.

Svakako da je jedan od junaka i selektor Zlatko Dalić, rodom iz Livna. 

"Došli smo u finale zasluženo, čestitam dečkima. Oni nisu normalni", rekao je kroz smijeh selektor Vatrenih.

"Ovi dečki su najzaslužniji, ovo je fantazija, ovo je za povijest. Hvala i divnim ljudima na tribinama, u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i cijelom svijetu.Još uvijek nismo rekli zadnju riječ, rekli smo da ostajemo u Moskvi, tu i ostajemo i sad ćemo biti svjetski prvaci ako Bog da."

Presretan je bio i napadač Juventusa koji je odveo Vatrene u veliko finale.

"Nevjerojatno. Nismo ni svjesni što smo napravili. Ovo je čudo, ne nije čudo... Ovo mogu samo velike momčadi biti ovako hrabre i vratiti se nakon 1:0 protiv ovakve Engleske. Mislim da je u svim zemljama sada fešta, zaslužili smo", poručio je Mario Mandžukić nakon utakmice i dodao:

"Ja sam zadovoljan sa svojim igrama u svim utakmicama, najbitnije je da sam tu za ekipu. Ona je najbitnija. Rekli smo - najveći pritisak nam je bio poslije Danske i Rusije, uživamo sada i igramo nogomet. Bili smo kao lavovi i uživamo na terenu. Tako će biti i u finalu."

(Sport.ba)

Učitaj još novosti