10. 07. 2018 - 16:08
Šime Vrsaljko izjavom obradovao naciju!
907
Shares
Šime Vrsaljko izjavom obradovao naciju!

UPITAN ZA POLUFINALE

Šime Vrsaljko izjavom obradovao naciju!

Sport.ba
10. 07. 2018 - 16:08
0
Shares

Hrvatska je ostvarila najbolji rezultat u novijoj historiji, uslijedilo je veliko slavlje, ali platili su cijenom povredama Vrsaljka i Subašića.

"Koljeno je dobro, a ako bude potrebno i sa jednom nogom ću da igram!", započeo je desni bek. "Nemamo mnogo vremena za odmor, iza nas su dvije mnogo teške utakmice od po 120 minuta i mislim da je prisutan psihički i fizički umor, ali pred nama je veliko polufinale", dodao je hrvatski reprezentativac.

vrsaljko

"U prvom produžetku sam osjetio nešto baš čudno u tom koljenu, pa smo medicinski tim i ja odlučili da ne rizikujemo i da napustim igru. Nije ništa strašno, ali smeta. Daću 300% da budem spreman za naredni meč", rekao je dvadesetšestogodišnji desni bek. Vrsaljko je prije početka Mundijala dobio prvog sina, pa je to dodatni motiv da igra što bolje. "Nismo svjesni još uvijek šta smo uradili, ali nećemo se sada zaustaviti!", rekao je za kraj desni bek Atletico Madrida. Hrvatsku u polufinalu čeka motivisana Engleska, koja traži najbolji rezutat u novijoj historiji selekcije. Nema sumnje da će i Hrvati biti maksimalno motivisani, a mi se nadamo dobroj fudbalskoj predstavi pa neka bolji pobijedi.

vrsaljko0907-jpg-688x388-q85-crop-upscale

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti