24. 05. 2018 - 22:36
Ancelotti slaže veliki Napoli: U napadu sjajno pojačanje, a...
907
Shares
Ancelotti slaže veliki Napoli: U napadu sjajno pojačanje, a pojačanja stižu iz Barce i Bayerna

BENZEMA BI TREBAO U SAMI ŠPIC

Ancelotti slaže veliki Napoli: U napadu sjajno pojačanje, a pojačanja stižu iz Barce i Bayerna

Germanijak.hr
24. 05. 2018 - 22:36
0
Shares

Veliki Carlo Ancelotti, jedan od najvećih trenera moderne ere nogometa vratio se u Italiju i od Sarrija preuzeo Napoli koji je ove sezone izgubio borbu za titulu s Juventusom u posljednjem dijelu sezone. Kraj je to jedne ere za Napoli jer klub će vrlo vjerojatno napustiti i dugogodišnji kapetan Marek Hamšik koji je progovorio o razočarenju i želji za nečim novim u karijeri.

Osim njega klub će napustiti i iskusni golman Pepe Reina koji bi trebao u Milan, stoper Koulibaly za kojim je poludjela Europa i za kojeg će Napoli dobiti silne milijune eura, a vezni red će napustiti Jorginho za kojeg je također zainteresirano jako puno odličnih klubova i Napoli će ga teško zadržati. Ipak, ima Napoli rješenja za sve te odlaske i to vrhunska.

kalidou-koulibaly-neapel

Vezni red će pokriti Arturo Vidal i Denis Suarez. Vidal je navodno nezadovoljan u Bayernu gdje je konkurencija u veznom redu nevjerojatno jaka, a talijanski mediji o ovom transferu intenzivno pišu posljednjih dana. Njemu se svidjelo u Italiji kad je igrao u Juventusu, a ne skriva da je veliki fan Carla Ancelottija s kojim je već radio i kako bi opet volio surađivati s takvim profilom trenera. Također, tu priču je potvrdio i njemački Kicker tako da definitivno ima tu puno vatre.

arturo-vidal-1040x572

Spekulira se i kako će Napoli Jorginha zamijeniti sa Barceloninim Denisom Suarezom, mladim veznjakom koji uglavnom dobiva priliku s klupe, a ove sezone u ligi je upisao tek 18 nastupa. U Barcu je stigao 2016. iz Villarreala, ali prošle sezone je imao veću ulogu u momčadi i nije zadovoljan svojom minutažom u krucijalnom dijelu karijere. Istu bi pokušao oživjeti u Napoliju, a iako su mu samo 24 godine ima veliko iskustvo igranja u Celti, Manchester Cityu, Barceloni, Sevilli i Villarrealu.

denis-suarez-barcelona-real-sociedad-copa-del-rey-26012017-13cd1ubixdted1egn5zlu0j80s

Koulibaly sigurno odlazi i tu će Napoli žestoko zaraditi, no novac će pametno uložiti i na njegovo mjesto dovesti standardnog stopera Benfice Alexa Grimalda. Radi se o vrlo talentiranom mladom stoperu kojem su tek 22 godine, a izdanak je Barcelonine škole nogomet. Ove sezone bio je standardni stoper druge momčadi Portugala, a već ima i iskustva igranja u Ligi prvaka. U Benficu je stigao 2016. godine, a sada mu očito slijedi transfer karijere.

Napoli nakon odlaska Higuaina nema pravog, klasičnog napadača. Ima Milika, ali čovjek ima nevjerojatan peh s ozljedama i teško je očekivati da će biti onaj stari igrač nakon dvije uzastopne teške ozljede koljena. Ancelotti i tu ima plan. Real se ovog ljeta planira riješiti Karima Benzeme koji je potpuno pao u formi i postigao samo pet pogodaka ove sezone. Ancelotti misli kako ga može oživjeti u Napoliju i on bi trebao biti glavna uzdanica Napolija u novoj sezoni. Ovako bi to trebalo izgleda!

2

 

 

Učitaj još novosti