24. 05. 2018 - 18:36
MOURINHO ZAGRIZAO ZA IGRAČA TOTTENHAMA: Velike cifre u igri!
907
Shares
MOURINHO ZAGRIZAO ZA IGRAČA TOTTENHAMA: Velike cifre u igri!

ZAISTA OGROMAN NOVAC

MOURINHO ZAGRIZAO ZA IGRAČA TOTTENHAMA: Velike cifre u igri!

24. 05. 2018 - 18:36
0
Shares

Prema pisanju britanskih medija Manchester United krenuo je u sprovođenje plana da dovede u svoje redove 29-godišnjeg defanzivca Tobya Alderweirelda. Kontakt sa ljudima iz Tottenhama je uspostavljen, čime su otpočeli pregovori oko transfera reprezentativca Belgije.

gettyimages-632300116

Još nije poznato koliko novca su "crveni đavoli" spremni da ponude za defanzivca Sparsa, mada 'Guardian' pominje cifru od čak 75 miliona funti. Alderweireld je minule sezone bio na margini, malo je igrao što zbog povrede, što zbog neuspjelih pregovora sa upravom oko produžetka saradnje. Tražio je platu koju klub nije mogao da mu obezbijedi, pa je i to razlog što je zapao u drugi plan kod Pochetina i što je stavljen na tranfer listu.

Ipak, mala minutaža 29-godišnjeg štopera Tottenhama nije smetala belgijskom selektoru Robertu Martinezu, Toby se nalazi na spisku putnika za Rusiju i trebalo bi da bude standardan prvotimac na najvećem fudbalskom takmičenju na svetu.

842417946-jpg-0

Po svemu sudeći ni Mourinho nema ništa protiv, smatra da je Toby igrač dostojan Manchestera,a u nedostatku konkretnih odbrambenih igrača činio bi se kao pravi izbor. Pregovori dva kluba oko eventualnog transfera održavat će se i narednih dana, a šta će se iz svega toga izroditi ostaje nam da se strpimo i vidimo.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti