21. 05. 2018 - 11:04
MOURINHO POBJESNIO: Jednog otjerao,drugi će tek osjećati...
907
Shares
MOURINHO POBJESNIO: Jednog otjerao,drugi će tek osjećati posljedice!

NAKON PORAZA U FINALU

MOURINHO POBJESNIO: Jednog otjerao,drugi će tek osjećati posljedice!

21. 05. 2018 - 11:04
0
Shares

Nakon poraza u finalu FA cup od rivala Chelsea,Mourinho je bio ljut na sve oko sebe. Prvo je rekao da Chelsea nije zaslužio kup zbog dekadentne igre što je izazvalo podsmjehe na Ostrvu, ali je na kraju najviše ljut na svoje igrače. Tačnije na dvojicu koji su tvrdili da su povrijeđeni i da ne mogu da igraju.

"Ne mogu da natjeram Lukakua, ako kaže da nije spreman za meč", rekao je Portugalac. Engleski mediji pišu da je bijesan i na Fellainija, on smatra da su obojica Belgijanaca izbjegla da igraju jer se čuvaju za Mundijal. Odnosi su se toliko zahladnili da su svi pregovori sa Fellainijem navodno prekinuti, iako je Mourinho bio glavni zastupnik toga da Belgijanac potpiše novi ugovor.

manchester-uniteds-marouane-fellaini-after-being-sent-off-with-manager-jose-mourinho

Da Fellaini odlazi, potvrđuju i italijanski mediji koji dodaju da su njegovi pregovori sa Milanom odmakli i da će novi kapital koji stiže iz Kine, ali i prodaja par igrača omogućiti Milanu da dovede ovog slobodnog igrača i ponudi mu platu koja će ga natjerati da odbije unosnije ponude iz Turske. Fellaini bi mogao da uzme ogroman novac u Galatasarayu i Fenerbahceu, ali on želi jaču ligu, a pregovarao je i sa Romom. Lukaku je ipak prevelika zvijezda Uniteda da bi došlo do scenarija kao sa Fellainijem,međutim mogao bi osjetiti posljedice već u pripremama za narednu sezonu. Napominjemo, Fellainiju ugovor istiće na kraju ove sezone.

Učitaj još novosti