21. 05. 2018 - 09:59
Mauro Icardi: Sinoć sljavljenik , jutros gubitnik
907
Shares
Mauro Icardi: Sinoć sljavljenik , jutros gubitnik

NIJE SVE TAKO SJAJNO

Mauro Icardi: Sinoć sljavljenik , jutros gubitnik

21. 05. 2018 - 09:59
0
Shares

Icardi je uspio sa svojim Interom da se dokopa Lige prvaka, u odlučujećem meču su slavili sa 3:2 u Rimu i tako iza sebe ostavili Lazio. Kapiten Intera koji nikada nije igrao u Ligi šampiona je bio presrećan, mada ne zna da li će ostati u Interu.

"Moramo da sjednemo da razgovaramo, moja želja je da bude i dalje tu", ostao je nedorečen Icardi koji ima klauzulu u prvoj polovini jula od 110 miliona, a kamen spoticanja su 9 miliona po sezoni koje traži od kluba i koje Inter neće platiti.

No, jutros je iz Argentine stigla pa može se reći očekivana vijest, Sampaoli je odabrao 23 igrača koja će u Rusiju, i među njima nema Icardija. U napadu, šansu je dobio Juventusov duo Higuain-Dybala, kao i Kun Aguero koji će biti spreman i Cristian Pavon. Icardi se nadao da bi mogao da putuje umesto Aguera ili Pavona mladog napadača Boce Juniors koji ima četiri nastupa za reprezentaciju, ali je jasno da ga svlačionica ne želi. Na kraju krajeva on je podijelio titulu prvog strijelca lige i dao gotovo duplo više golova nego Higuain koji igra u neuporedivo jačem Juventusu.

5a8180dd1d79cd3840000001

Ko još putuje od Argentinaca? Nema većih iznenađenja, ali je Cristijan Ansaldi igrač Intera na pozajmici u Torinu dobio poziv, manje poznata imena su Tagliafico lijevi bek Ajaksa, kao i Mercado , štoper Sevilje koji je davno debitovao ali je retko dobijao šansu u ovoj deceniji. U veznom redu, upada u oči Maxi Meza, vezista Independientea, a tu je i Acuna koji je prošlog ljeta stigao u Evropu, u Sporting iz Lisabona i ima samo osam nastupa. Da li je Icardi izostao sa spiska jer ne zaslužuje ili zbog nekih drugih stvari,to nikada nećemo saznati.

 

Učitaj još novosti