19. 05. 2018 - 19:51
Poslije ovoga nije mogao da se vrati u meč: Pogledajte šta je...
907
Shares
Poslije ovoga nije mogao da se vrati u meč: Pogledajte šta je to iznerviralo Novaka Đokovića

ŠPANAC IPAK PREJAK

Poslije ovoga nije mogao da se vrati u meč: Pogledajte šta je to iznerviralo Novaka Đokovića

19. 05. 2018 - 19:51
0
Shares
Novak Đoković poražen je od Rafaela Nadala u okviru polufinalnog meča ATP Mastersa u Rimu. Nadal je u prvom setu poveo rezultatom 5-2,ali se srbijanski teniser sjajnom igrom koja je u trenucima podsjećala na njegove blistave dane,uspio da se vrati u set i obezbijedi tie break.
Veliku šansu propustio je u Đoković u tie breaku ,a Nadal je uspeo da dobije ovu uzbudljivu završnicu seta i sa mnogo više samopouzdanja uđe u drugi set. Novak je odmah po završetku seta pokazao veliko nezadovoljstvo nečim što mu je smetalo na terenu, ili oko njega.
Oštro se obratio svom timu, a utisak je da ga je ta nervoza držala i u većem dijelu drugog seta, što je igrač kalibra Rafaela Nadala znao da iskoristi. Nešto kasnije je na razumljivom srpskom jeziku glasno uzviknuo da ''nema teoretske šanse'' da se igra na jednoj strani terena.
"Meč je bio zaista kvalitetan. Uživao sam", rekao je Đoković poslije meča. "Odigrao sam četiri meča i uoči dolaska na turnir nisam ništa očekivao. Zadovoljan sam kako sam igrao u posljednja tri dana, veoma zadovoljan i nadam se da ću na Roland Garrosu tako nastaviti", rekao je Đoković.
Pogledajte kako je sve to izgledalo,i sami procjenite šta je to Novaka toliko iznerviralo i najvjerovatnije odvelo u poraz.

 

 

Učitaj još novosti