16. 05. 2018 - 09:55
Mike D'Antoni se pita da li su kritičari uopšte gledali...
907
Shares
Mike D'Antoni se pita da li su kritičari uopšte gledali njegovu ekipu

NBA

Mike D'Antoni se pita da li su kritičari uopšte gledali njegovu ekipu

Sport.ba
16. 05. 2018 - 09:55
0
Shares

Trener Houston Rocketsa Mike D'Antoni naglasio je kako će se njegova ekipa držati strategije kao i tokom cijele sezone i da jedan poraz od Golden State Warriorsa neće ništa promijeniti. Rocketsi i Warriorsi drugu utakmicu igraju u noći sa srijede na četvrtak, a veliku pobjedu u prvoj utakmici upisala je momčad Golden Statea.

Houston Rocketsi regularni dio sezone završili su kao prvoplasirana ekipa sa 65 pobjeda, no poraz od aktuelnih šampiona upalio je određene alarme. Kritičari su se odmah počeli baviti sa tim da li Houston Rocketsi mogu da izbjegnu debakl, a ne zapravo sa tim mogu li se vratiti u seriju. To je zasmetali treneru Houstona i kritičarima je rekao kako nije još uvijek spreman za odmor i kako će se njegova momčad sasvim sigurno vratiti u borbu.

"Svi pričaju kao da samo igramo izolaciju. I to nije istina, to je ono što najbolje radimo. Postigli smo poene u 60 odsto takvih situacija. Odjednom se priča: ‚oni ne dodaju loptu, svi stoje‘. Zaista?! Da li ste nas uopšte gledali ove sezone? To je ono što radimo. Mi smo to što smo i dobri smo u tome, ne možemo da zanemarimo to. Samo budite bolji od nas. I ne brinite ako neko riješi slagalicu na drugi način. Oni su je tako riješili, a mi smo je riješili na ovaj način“, naglasio je D‘Antoni. (Sport.ba)
 

 

Učitaj još novosti