15. 05. 2018 - 21:25
Totalna dominacija Rome na Twitteru, a radi se naravno o Ligi...
907
Shares
Totalna dominacija Rome na Twitteru, a radi se naravno o Ligi šampiona

Totalna dominacija Rome na Twitteru, a radi se naravno o Ligi šampiona

15. 05. 2018 - 21:25
0
Shares

Roma je ove sezone igrala nevjerovatnu sezonu u Ligi šampiona i ispisali su historiji na krilima našeg reprezentativca Edina Džeke. Prvo je pala Barcelona i to nakon 1:4 iz prve utakmice, a 3:0 bilo je dovoljno zbog gola u gostima da prođu dalje, a onda je došao na red Liverpool protiv kojeg su bili otpisanu već nakon prve utakmice. 

Naime ponovo je došlo do potopa Rome i izgubili su rezultatom 5:2, a veoma lako je moglo ostati 5:0, no veliku grešku napravio je Jurgen Klopp ranim izvođenjem iz igre Mohameda Salaha. Druga utakmica donijela je isti scenario kao ona protiv Barcelona, a Roma je slavila rezultatom 4:2. No mnogo su oštećeni u ovoj utakmici i sigurno je da bi sa VAR-om prošli u veliko finale gdje bi ih čekao Real Madrid, a možda i ne bi da je bilo VAR-a. Svakako nije na nama da sudimo.

Objava na engleskoj verziji Rominog Twitter naloga nasmijala je mnoge, a to se može zaključiti po komentarima. Naime Roma je montirala video i naslov je: "Žašto je VAR potreban Ligi šampiona," označili su Ligu šampiona i objavili nevjerovatan video koji jednostavno morate sami pogledati jer naše prepričavanje ne bi bilo toliko interesantno.
 

 

Učitaj još novosti