14. 05. 2018 - 20:21
NAVIJAČI UPUTILI SALAHU PORUKU POVODOM RAMAZANA: Ovim gestom...
907
Shares
NAVIJAČI UPUTILI SALAHU PORUKU POVODOM RAMAZANA: Ovim gestom su oduševili sve!

VELIKA UZDANICA NAVIJAČA

NAVIJAČI UPUTILI SALAHU PORUKU POVODOM RAMAZANA: Ovim gestom su oduševili sve!

14. 05. 2018 - 20:21
0
Shares
Svjetskoj javnosti je općepoznato da egipatska zvijezda i član Liverpoola Mohammed Salah praktikuje vjerske običaje i da će zasigurno tako biti i tokom mjeseca ramazana. Klupske obaveze Salah će završiti ni manje ni više nego odigravanjem finala Lige šampiona 25. maja, a mjesec ramazan će tada već uveliko trajati.

Navijači Livepoola velike nade polažu u Salaha i nadaju se da će te vrele noći Kijevu biti na vrhunskom nivou i da će odvesti Liverpool na tron Evrope nakon 13 godina apstinencije.

thumb-62372-default-news-size-5
I javnost u Egiptu pomno prati Mohameda Salaha s obzirom da se bliži Svjetko prvenstvo , a imajući u vidu da je Salah glavna zvijezda nacionalnog tima sve oči su uprte u njega. Reprezentacija Egipta svoju prvu utakmicu odigrat će na prvi dan Bajrama protiv reprezentacije Urugvaja, i bit će to jedna od bitnijih utakmica koja će odlučivati o prolasku u knockout fazu prvenstva.
 
Navijači su mu u tu čast i poslali poruku, koja je i vezana za predstojeći Mundijal gdje će predvoditi selekciju Egipta. “Samo kako ti znaš. Hrabro i uz Božiju pomoć, da u ramazanu i kasnije za Bajram, budu velike krune tvoje karijere”, poručili su egipatski navijači Salahu.
Učitaj još novosti