02. 05. 2018 - 11:58
Niko Kovač se opustio i napravio amatersku grešku, a već se...
907
Shares
Niko Kovač se opustio i napravio amatersku grešku, a već se mnogi pitaju hoće li moći izdržati pritisak u Bayernu

Niko Kovač se opustio i napravio amatersku grešku, a već se mnogi pitaju hoće li moći izdržati pritisak u Bayernu

02. 05. 2018 - 11:58
0
Shares

Eintracht Frankfurt je počeo sjajno sezonu i borili su se za Ligu prvaka, ali onda je došao Bayern Munchen sa ponudom za Niku Kovača koju nije mogao da odbije i nakon toga sve je krenulo da propada. Frankfurtu ne ide nikako i sada je upitna i Europa liga. Navijači smatraju Kovača izdajnikom i već ga časte zvižducima na utakmicama. Najviše im je zasmetao visok poraz od Bayern Munchena i to rezultatom 1:4.

Niko Kovač je napravio 'grešku' jer je otišao sa privatnim vozačen Ulija Hoenessa u posjetu porodici u Salzburg, a sve se desilo nakon utakmice Eintrach Frankfurta i Bayern Munchena. Na kraju ipak neće dobiti kaznu, a jedina stvar koja ga je izvukla je što se zapravo radi o Bruni Kovačeviću sa kojem se već dugo poznaje i zapravo su prijatelji. Iz Frankfurta su se naravno oglasili povodom svega i rekli su sljedeće:

"To je bilo naivno, on još mnogo toga mora naučiti pogotovo sada kad mu je porasla medijska privlačnost kao novom treneru Bayerna. Još uvijek je mlad", rekao je Hubner, te se potom dotakao i špekulacija o kazni: "Niko je ambiciozan i njegovi pristupi treninzima i sastancima se nisu nimalo promijenili. Oprostit će se od kluba na uobičajen način, kako i dolikuje. U proteklim utakmicama se nije povećao broj grešaka, već su naši protivnici bili vrlo kvalitetni i kaznili sve bez milosti".

Učitaj još novosti