02. 05. 2018 - 10:29
Poruka sa Džekine majice zadivila cijeli svijet, navijači...
907
Shares
Poruka sa Džekine majice zadivila cijeli svijet, navijači Liverpoola oduševljeni

Poruka sa Džekine majice zadivila cijeli svijet, navijači Liverpoola oduševljeni

02. 05. 2018 - 10:29
0
Shares

Večerašnja utakmica Rome i Liverpoola proglašena je kao utakmica velikog rizika, a svima je već manje-više poznato šta se dešavalo u Liverpoolu i pretpostavlja se da bi večeras moglo biti još vatrenije. Navodno će samo oko terena stadiona biti raspoređeno 1000 policajaca i obezbjeđenja, a zamislite tek brojku oko stadiona i po gradu. Alkohol je zabranjen od ranih jutarnjih sati i bit će zabranjeno točenje i prodavanje 24 sata, a možda se i produži po potrebi. Kazne su žestoke i teško da će se neko usuditi prodati neku flašu alkoholnog pića.

Navijači Rome napali su navijača Liverpoola koji ima 53. godine i nakon brojnih povreda, pa čak i ubadanja nožem poslali su ga u komu. Mnogo je ovo povrijedilo Romu kao klub i uputili su po ko zna koji put izvinjenje Liverpoolu iako na ovo nisu mogli uticati. Na majici Edina Džeke i suigrača piše "Forza Sean", a Sean Cox je naravno navijač kojeg je zadesila užasna sudbina. 
 


Utakmica počinje u 20:45h, a nadamo se spektalukarnoj utakmici baš kao što je bila i prva koja se igrala u Engleskoj. Čak sedam golova smo vidjeli, a pet je završilo u mreži Rome koja traži novo čudo nakon što su izbacili Barcelonu sa 3:0 u Italiji, a imali su zaostatak od 1:4 nakon prve utakmice. Interesantna je izjava nakon utakmice koju je dao Klopp, a ona glasi kako mu se mnogo sviđa Edin Džeko i da ga pamti iz Njemačke. 

 

 

Učitaj još novosti