29. 04. 2018 - 10:36
Izuzetno privlačna manekenka poslala bezobraznu ponudu Salahu,...
907
Shares
Izuzetno privlačna manekenka poslala bezobraznu ponudu Salahu, a njegov odgovor oduševio je sve žene i muslimane širom svijeta

NEVJEROVATAN IGRAČ I JOŠ BOLJI ČOVJEK

Izuzetno privlačna manekenka poslala bezobraznu ponudu Salahu, a njegov odgovor oduševio je sve žene i muslimane širom svijeta

29. 04. 2018 - 10:36
0
Shares

Mohamed Salah oduševljava sve ove sezone. Egipćanin blista u dresu Liverpoola, s kojim je dospio i do polufinala Lige prvaka. Prvi je strijelac Premiershipa, te legitiman kandidat za "Zlatnu kopačku Evrope". Već neko vrijeme nagađa se o tome da bi mogao karijeru nastaviti u dresu slavnog Reala.

U polufinalu Lige prvaka torpedovao je svoj bivši klub, Romu, s dva pogotka i dvije asistencije, pa tako dokazao da je u životnoj formi. Svaki pokret Egipćanina prati nevjerovatna medijska pompa i nezapamćeno je da neko izazove ovoliko interesa javnosti. Egipćanin je sada dospio i na naslovne strane tabloida, i to ne zbog partija na trbinama.

 

@bikinigenieswimwear ????????

A post shared by Amanda Harrington (@missamandaharrington) on

Više zbog provokativne ponude koju je dobio od atraktivne manekenke Amande Harrington koja je želela da se upozna s njim. Kako je odbijena, Amanda je odlučila otićoi korak dalje i ponuditi mu nešto više od upoznavanja. Uslijedio je odgovor koji je oduševio ženski dio populacije: "U braku sam i ne osvrćem se na tako nebitne stvari", poručio je.

Ko zna, mogao bi Salah završiti trenutnu sezonu kao prvak Evrope. Čak i nakon što je inspirisao Liverpool na slavu u Ligi prvaka, ni to ga ne bi promijenilo kao osobu. Saznali smo za fantastičnu priču koja sažima Salaha, kao čovjeka. Prema Daily Mailu, mladi Salah je nekoć igrao u Aleksandriji, u svom rodnom Egiptu, kada je kuća njegove familije opljačkana. Lopov je uhvaćen danima kasnije, a Salahov otac je planirao podnijeti tužbu.

Međutim, kada je Mo čuo što se dogodilo, zamolio je oca da to ne radi. Još više, Salah je tada dao lopovu nešto novca kako bi ustabilio svoj život i pomogao mu da pronađe posao. Kakav čovjek zaista! Ko bi ovo ikada uradio? Iz ove priče je jasno da je Salah zaista nevjerovatan čovjek. Sigurno neko od koga svi ponešto možemo naučiti.

Učitaj još novosti