24. 04. 2018 - 17:41
NIJE ŠALA Mohamed Salah bi mogao propustiti Svjetsko prvenstvo!
907
Shares
NIJE ŠALA Mohamed Salah bi mogao propustiti Svjetsko prvenstvo!

RUSIJA 2018

NIJE ŠALA Mohamed Salah bi mogao propustiti Svjetsko prvenstvo!

24. 04. 2018 - 17:41
0
Shares

Egipatski savez koristio je fotografiju Mohameda Salaha na plakatu koji sponzorira telekomunikacijska kompanija WE, a nogometaš Liverpoola ima ugovor sa Vodafoneom i to je sada veliki problem. Ovim djelom nogometni savez Egipta načinio je veliki prekršaj i sada bi prema riječima Salahovog agenta morali biti kažnjeni. 

Interesantno je da su Twitter profil Salahovog agenta Ramy Abbasa Isse blokirali na kratko zbog ove objave, ali nakon što je sve potvrđeno morali su vratiti profil. Očigledno nekome nije pravo što se istina iznosi na vidjelo, ali ponovo je sve tu i zbog ovoga možda nećemo gledati na Svjetskom prvenstvu najboljeg nogometaša Premier lige, ali i ponajboljeg na svijetu u ovom trenutku.

"Imamo veliki problem sa Savezom. Svaka neovlaštena upotreba autorskih prava mora biti kažnjena i sada su se opcije na stolu," rekao je Salahov agent.

Dok je legenda Egipta Mido dodao:

"Problem između Salaha i nogometnog saveza treba se riješiti na vrlo inteligentan način, ali se mora uzeti u obzir svako slovo zakona. Vremenski period u kojem se problem dogodio je jako neugodan i kako se može jamčiti da ako Salah dobije odštetu, da i istu stvar neće tražiti i drugi igrači. Ovakve vrste problema mogu uništiti bilo koju momčad."

Velika bi šteta bila da ne gledamo čarobnjaka na Svjetskom prvenstu i za to je vjerovatnoća mala, ali nije nemoguće. Svi se nadamo da će se sve riješiti onako kako bi zapravo i trebalo, te da ćemo gledati što zanimljivije takmičenje u Rusiji.
 


 

Učitaj još novosti