21. 04. 2018 - 20:36
ODUŠEVIO ŽUTI ZID Šta će ti Auba kada imaš nadolazeću zvijezdu...
907
Shares
ODUŠEVIO ŽUTI ZID Šta će ti Auba kada imaš nadolazeću zvijezdu u svojim redovima!

JADON SANCHO

ODUŠEVIO ŽUTI ZID Šta će ti Auba kada imaš nadolazeću zvijezdu u svojim redovima!

21. 04. 2018 - 20:36
0
Shares

Nakon odlaska Pierre-Emericka Aubameyanga, mnogi ljubitelji 'žuto-crnih' okrenuli su se ka Michyu Batshuayiju kao novom predvodniku napada. Iako se mladi Belgijac predstavio u odličnom svijetlu, neugodno ga je dočekala povreda članka zbog koje bi vrlo lako mogao propustiti i Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Iako su navijači Dortmunda počeli očajavati, izgleda da nema mjesta panici. Nova mlada nada isplivava na površinu u ruhrskom klubu, a ime mu je Jadon Sancho.

Ovaj 18-godišnji krilni igrač je u svom osmom nastupu za Borussiju postigao prvi pogodak za svoj novi klub u koji je došao iz Manchester Citya zadnjeg dana prijelaznog roka u ljeto 2017. godine. Razlog što je imao toliko nastupa, a niti jedan gol je što je dobivao minutažu na kapaljku upravo zbog prethodno spomenute dvojice napadača. U debiju protiv Eintrachta iz Frankfurta upisao je samo šest minuta.

Svoj prvi pogodak postigao je u pravo vrijeme - u derbiju protiv Bayer Leverkusena koji je prije utakmice imao jednak broj bodova kao i klub sa Signal Iduna Parka. Time je postao prvi engleski nogometaš koji je zabio pogodak za Dortmund te najmlađi Englez koji je postigao pogodak u utakmici Bundeslige. Riječ je o igraču koji je napunio 18 godina prije manje od mjesec dana (25. marta).

22

Dodajmo da je Sancho bio dio engleske mlade reprezentacije koja je prošle godine osvojila Svjetsko U-17 prvenstvo. Sigurno je pred ovim momkom izuzetno svijetla budućnost...

Učitaj još novosti