18. 04. 2018 - 13:55
UDARA LOPTU OPERISANOM NOGOM Neymar ubija vlasnike PSG-a iz...
907
Shares
UDARA LOPTU OPERISANOM NOGOM Neymar ubija vlasnike PSG-a iz dalekog Brazila

GOSTOVANJE

UDARA LOPTU OPERISANOM NOGOM Neymar ubija vlasnike PSG-a iz dalekog Brazila

18. 04. 2018 - 13:55
0
Shares

Neymar jednostavno može sve, ali na proslavu svog tima nije mogao doći. Interesantno.

U Brazilu reko bi se nema gdje ga nema, a gostovao je i u jednoj emisiji gdje je rekao kada očekuje da se vrati na teren i kako napreduje oporavak. Istakao je da je zadovoljan, ali je i udarao loptu operisanom nogom što nije profesionalno.
 

 



"Nadam se da ću u Rusiju doći u sjajnoj formi i odlično pripremljen. Bio sam na kontroli prošle sedmice i sve se odvija savršeno. Svaki dan sam na tretmanima i čim počnem vježbati radit ću napornije nego ikada ranije. Završni pregled je za mjesec dana i nakon toga ću moći igrati. Oduševljen sam zbog toga, jer četiri godine čekam Svjetsko prvenstvo", otkrio je Neymar u Sao Paolu, gdje je na terapiji. 
 
"Bilo mi je grozno doživjeti ovakvu ozljedu. Ali, u tom zlu ima i nešto dobro, sada sam daleko odmorniji nego što bih bio da sam igrao cijelo ovo vrijeme", zaključio je Neymar.
 
Iako nosi zaštitnu "čizmu" na ozlijeđenoj i operisanoj nozi, Neymar je pred kamerama njome udarao loptu. Sigurno se ovo neće svidjeti vlasnicima PSG-a jer 222 miliona eura se šprda po Brazilu i doslovno pljuje na njihov tim. Koliko su još uvijek mali klub dokazao im je jednostavnim preskakanjem proslave titule, a igranjem pokera za to vrijeme. Ništa više ne treba ni dodati ni oduzeti.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod.

 



 

 

Učitaj još novosti