13. 04. 2018 - 11:29
UFC IMA NOVOG, SJAJNOG BORCA: Atraktivan poput Jona Jonesa,...
907
Shares
UFC IMA NOVOG, SJAJNOG BORCA: Atraktivan poput Jona Jonesa, lajav poput Conora McGregora!

AFRIČKIH KORIJENA

UFC IMA NOVOG, SJAJNOG BORCA: Atraktivan poput Jona Jonesa, lajav poput Conora McGregora!

13. 04. 2018 - 11:29
0
Shares

Kamerunski Francuz Francais Ngannou bio je senzacija UFC-a, a  traja je svega godinu i pol dana.

Dok se čeka njegov povratak u oktagon, UFC je pronašao novog ubojitog borca s korijenima iz Afrike, tačnije Nigerije, a njegove ime je Israel Adesanya. Gledat ćemo ga od 2 sata ujutro na UFC na Fox eventu koji če predvoti Poirier i Gaethje.

Po nacionalnosti Novozelanđanin, ali rođen u Lagosu, odradio je tek jednu borbu u UFC-u i odmah impresionirao. UFC ga je potpisao zbog njegovih prethodnih 11 nastupa u MMA-u i svih 11 pobjeda prekidom (nokaut ili tehnički nokaut). U februaru je u Perthu na UFC 221 priredbi slavio protiv Roba Wilkinsona tehničkim nokautom i nakon borbe poručio svim borcima u srednjoj kategoriji.

israel

Nigerijca krasi brzina, maštovitost, snaga udarca, preciznost, eskivaža, atraktivnost... Ima apsolutno sve potrebno za jednog vrhunskog borca svoje kategorije.

Rođen je 1989. godine u Lagosu, da bi 2001. godine emigrirao u Rotoruu na Novom Zelandu. Kao tinejdžer želio je biti plesač, no njegovi roditelji ga nisu u tome podupirali. Željeli su da završi fakultet u nekoj od uglednih profesija.

No, ispiriran filmom Ong-Bak, Israel je počeo trenirati Muay Thai pod paskom Dereka Broughtona, a s profesionalnim borbama započeo je 2011. godine. Karijeru je započeo u kickboxingu, te se paralelno borio i u MMA-u.

 

Učitaj još novosti