09. 04. 2018 - 12:13
STARI GA TRENER PONOVO 'PREUZEO': Novak i Vajda na novom...
907
Shares
STARI GA TRENER PONOVO 'PREUZEO': Novak i Vajda na novom početku, sve je opet kao prije, ali DOKAD?!

STARI GA TRENER PONOVO 'PREUZEO': Novak i Vajda na novom početku, sve je opet kao prije, ali DOKAD?!

09. 04. 2018 - 12:13
0
Shares

Osjeća se dobra energija po dolasku Slovaka koji je ponovo "preuzeo" našeg najboljeg tenisera
 

Poslije razlaza sa Agasijem i Štepanekom Novak Đoković je potražio novog trenera na dobro poznatoj adresi, dobio je potvrdan odgovor - Marjan Vajda je opet uz Novaka.

Za sada, Slovak je "uskočio" da pomogne, iz Novakovog tabora poručuju da je sve sada samo na privremenoj bazi.

- Marjan je došao da pomogne. U ovom trenutku ne postoji konkretan dogovor oko dalje saradnje, niti se razgovaralo o dužini trajanja njihovog zajedničkog rada. Ići će se korak po korak. Vajdina uloga u ovom trenutku je da pruži podršku Đokoviću kroz treninge i pripreme za sezonu na šljaci.

Dugogodišnji Novakov trener sa kojim je naš teniser bilježio najveće uspjehe, povukao se iz tenisa da bi se posvetio porodici, ali Novakov poziv nije odbio, pa je ponovo uz svog najboljeg učenika.

- Vajda se povukao iz tenisa pre godinu dana, kako bi proveo više vremena sa porodicom i kćerkama. Međutim, sada je uzbuđen što se ponovo našao na terenu. Uželio se igre i ovog sporta, a jako mu je stalo da pomogne Novaku. Krenuli su da treniraju punom parom, i osjeća se izuzetno pozitivna energija u timu. Đoković je takođe srećan što je Vajda uz njega, obojica vole kad su zajedno. Ipak je to tandem koji je godinama ostvarivao vrhunske rezultate, besprekorno funkcionišu na terenu, i odlično se slažu van terena - stižu dobre vibracije iz Novakovog "štaba"

Učitaj još novosti