04. 04. 2018 - 11:46
Novak Đoković očigledno ne razmišlja glavom, nova odluka na...
907
Shares
Novak Đoković očigledno ne razmišlja glavom, nova odluka na granici zdravog razuma

MONTE CARLO

Novak Đoković očigledno ne razmišlja glavom, nova odluka na granici zdravog razuma

04. 04. 2018 - 11:46
0
Shares

Novak Đoković najavio je da će igrati na turniru u Monte Carlu koji se igra od 15. do 22. aprila.

Monte Carlo je veliki turnir iz Masters 1000 serije, a igra se na zemlji. Novak igra očajno to je činjenica, vezao je dva poraza, a ne pamtimo kada se nešto slično desilo tako uvjerljivo. Prvi meč je izgubio u tri seta, časno reklo bi se, ali od Pairea u dva i to bez ikakve šanse je nešto što je svakako ispod prosjeka iako je Benoit Paire jedan od onih 'ludih' tenisera koji jednostavno ne koriste svoj talenat, a ima ga na pretek.

Povreda lakta, pa operacija sputale su Đokovića koji više ni sam ne zna šta da očekuje, ali šta mi da očekujemo nakon odluke da će nastupiti čak i u dublu. Prosto nevjerovatna odluka s obzirom da mu ne ide i da bi se svakako trebao posvetiti singlu i vraćanju u formu. Nedavno je ostao i bez trenera sa kojim je imao žestoku svađu, a o svemu smo Vas već izvjestili.

Prema listi prijavljenih Đoković će u parovima igrati sa Filipom Krajinovićem, a dan prije turnira će učestvovati i na dobrotvornom turniru za Fondaciju princa Alberta II.

"Ne znam šta da očekujem. Ne očekujem ništa. Suočavam se sa različitim izazovima u svojoj igri, zdravlju... Pokušavam da sve dovedem na mjesto, vidjet ćemo," rekao je Đoković poslije poraza u Miamiju, a upravo je u tom intervjuu potvrdio učešće na Monte Carlu no postojala je opravdana sumnja u tu odluku. Danas je ipak potvrđeno sve.

Đoković je u Monaco slavio 2013. i 2015. a u karijeri ima čak 30 Masters titula što je najviše ikada. Da li se može desiti neko čudo, pa da đoković dođe i do 31. vidjet ćemo uskoro.



Učitaj još novosti