03. 04. 2018 - 17:04
LEGENDA PONOVO U RINGU Vraća se jači neko ikad
907
Shares
LEGENDA PONOVO U RINGU Vraća se jači neko ikad

PACQUIAO

LEGENDA PONOVO U RINGU Vraća se jači neko ikad

03. 04. 2018 - 17:04
0
Shares

Višestruki svjetski šampion i legendarni bokser najavio je povratak u ring i rekao ko i kad će mu biti sljedeći protivnik.

Pacquiao, popularni "Pacman" Srpnja 14og borit će se protiv Lucasa Matthysa u Kuala Lumpuru, a bit će ovo prva borba nakon prošlog ljeta kada je poražen od Jeffa Horna. Nakon toga Pacquiao je prekinuo čak 17 godina dugu suradnju sa trenerom Freediejem Roachom i najavio kraj karijere.

Oscar de la Hoya potvrdio je vijest, a rekao je: "Potpisano, zapečaćeno i dostavljeno. Ponosan sam što službeno mogu objaviti da će WBA prvak u velteru braniti pojas protiv Mannya Pacquiaoa u Kuala Lumpuru 14. srpnja."

Vasyl Lomachenko borit će se 12. svibnja protiv Jorgea Linaresa, a ako pobijedi kao što se očekuje i od Pacquiaoa onda bi bio zakazan meč između njih dvojice koji Pacquiao priželjkuje. Iz tabora Pacquiaoa govore kako bi se borba mogla desiti već na jesen.

"Mislim da nakon meča sa Matthyseom možemo pričati o meču sa Lomachenkom. To je dobar meč jer je on šampion, a ja ću to opet moći postati. No ne želim da kažu kako je moj meč sa Matthyseom tek stepenica prema toj borbi," poručio je Pacquiao.

Pacquiao je u karijeri na omjeru od 59 pobjeda u 68 mečeva od čega 38 nokautom. Prije tri godine izgubio je od Floyda Mayweathera, ali pitanje je da li ga mnogo boli poraz jer je nakon te borbe postao drugi najplaćeniji sportaš svijeta.




Učitaj još novosti