03. 04. 2018 - 10:46
McGregor gubi pojas, ali ne i smisao za humor: "Budale se...
907
Shares
McGregor gubi pojas, ali ne i smisao za humor:

UOČI UFC 223

McGregor gubi pojas, ali ne i smisao za humor: "Budale se povlače više puta nego ja svoj k...."

03. 04. 2018 - 10:46
0
Shares

Conor McGregor na svoj je prepoznatljiv način prokomentarisao nevjerovatan preokret uoči UFC 223 spektakla sljedećeg vikenda. Jučer je objavljeno da zbog bizarne povrede privremeni prvak lake kategorije Tony Ferguson neće nastupiti u glavnoj borbi večeri protiv Khabiba Nurmagomedova. Umjesto njega samo šest dana prije meča priliku je prihvatio Max Hollway, prvak perolake kategorije, i tako spasio event.

Osim toga, Holloway je iznenada dobio historijsku priliku postati tek drugi borac nakon Conora McGregora s dva UFC pojasa. Kako je najavio UFC, Holloway će se protiv Nurmagomedova boriti upravo za Conorov pojas lake kategorije, koji mu UFC službeno tek treba oduzeti. 

Najbizarnije u cijeloj priči je činjenica da je već četvrti put propao pokušaj realizacije meča Fergusona i Nurmagomedova, zbog čega je predsjednik organizacije Dana White jučer rekao da UFC više nikada neće pokušati dogovoriti tu borbu. Iz tabora Nurmagomedova odgovorili su da će taj meč tražiti dokle god je Ferguson živ i zdrav, piše Index.hr. 

"Te budale se povlače više puta nego ja svoj k....", poručio je McGregor. McGregor se, naravno, ne slaže s drugim oduzimanjem titule u posljednjih godinu i pol iako se tako dugo nije borio u oktogonu. Dana White jučer je najavio da bi se McGregor mogao vratiti u kavez u septembru te će vjerojatno dobiti priliku vratiti pojas protiv pobjednika meča Holloway - Nurmagomedov. 

Učitaj još novosti