31. 03. 2018 - 09:31
NEVJEROVATNE BROJKE Pogledajte koliko će Anthony Joshua...
907
Shares
NEVJEROVATNE BROJKE Pogledajte koliko će Anthony Joshua zaraditi po rundi protiv Parkera

ŠAMPION ŠAMPIONSKI

NEVJEROVATNE BROJKE Pogledajte koliko će Anthony Joshua zaraditi po rundi protiv Parkera

31. 03. 2018 - 09:31
0
Shares

Nevjerovatne brojke spominju se oko borbe još nevjerovatnijih boraca Anthony Joshue i Josepha Parkera.

Sigurno je da nas čega sjajan meč, ali zarada koja se vrti je za mnoge još interesantnija. Veliki je ulog u igri, a Anthony Joshua će po minuti zaraditi 500.000 funti, dok će za čitav meč zaraditi čak 18 miliona eura. 

Borba će se održati u Cardiffu na Principality Stadionu pred 78.000 hiljada gledatelja.

Zarada Joshue od posljednje tri borbe procjenjuje se na 50 miliona funti, a posljednje dvije donijele su 18 uz 15 protiv Carlosa Takama.

Joshua je već zaustavio 20 protivnika u nizu, a to su sve borbe koje je i imao, te najavljuje da mu niko ne može ništa i da će zaustaviti svakoga ko mu se nađe sa druge strane ringa.

Britanski mediji pišu kako je na putu da postane najbolji ikada, a on izjavljuje kako ustvari šampioni ne dobiju uvijek 'kredit' kakav zaslužuju.

"Ja uopšte ne izgledam kao da sam zvijezda," rekao je Joshua koji je bez poraza u WBA i IBF-u. "Osjećam kao da svi samo čekaju da padnem. To je razlog zašto razmišljam ovako."

"Nije na meni izbor da diktiram Britanske teškaše. Imam više odbrana od Lewisa. Lewis je izgubio svoj četvrti meč. Ako želite pričati o činjenicama i statistici, to je njegov status koji sam već srušio."

Joshua je dodao kako ni Klitschko nije dobio apsolustno ništa kada je pao, te kako ga sada niko ne gleda nakon kraja, a to nije zaslužio.




Učitaj još novosti