29. 03. 2018 - 13:07
PRECJENJUJE SAM SEBE Otkriveni novi detalji o tome kakav je...
907
Shares
PRECJENJUJE SAM SEBE Otkriveni novi  detalji o tome kakav je zapravo Pep Guardiola

HANS-WILHELM MULLER-WOHLFAHRT

PRECJENJUJE SAM SEBE Otkriveni novi detalji o tome kakav je zapravo Pep Guardiola

24sata.hr
29. 03. 2018 - 13:07
0
Shares

Šef Bayernovog medicinskog osoblja Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt priznaje da mu je bilo mučno sarađivati s Pepom Guardiolom i zbog njega je otišao iz kluba, da bi se vratio prošle godine pod Juppom Heynckesom. Podsjetimo, do sukoba između bivšeg stratega Barcelone i Bayerna i cijenjenog šefa medicinske struke došlo je vrlo brzo nakon što je proslavljeni trener preuzeo bavarski klub, da bi zatim Müller-Wohlfahrt dao otkaz i maknuo se iz Bavarske. Heynckes ga je prošle godine vratio na staru funkciju, a u intervjuu za ZDF otkrio je detalje sukoba s Kataloncem.

"Za njega sam bio previše moćan. Imao sam podršku kluba, podršku tima, a ako je neko njemu ravan, onda ga se mora odrezati. Koristio je svaku priliku da me sabotira", izjavio je Müller-Wohlfahrt pa dodao: "Ne mogu reći je li dobar trener ili nije. Vjerujem da jest. Ali krivim ga jer ga nije briga za oporavak igrača, već samo da budu bez bolova. Ja sam bio protiv takve filozofije. Kad je došao u klub mislio sam da ćemo biti druga Barcelona i veselio sam se tome, ali nakon tri dana vidio sam da saradnja neće funkcionisati. On sebe precjenjuje, misli da se u sve bolje razumije od drugih."

Ljubav je pukla nakon jedne velike svađe u svlačionici.

"Bila je to glasna prepirka kakvu nikad nisam iskusio i bila je usmjerena samo na mene. Tada mi je bilo jasno da više nije zabavno ovdje raditi. Morao sam otići zbog moje časti i imena, nisam to više mogao podnijeti."

Müller-Wohlfahrt misli da u klubu ne bi prihvatili ostavku da je tada Ulli Hoeness bio predsjednik, već bi on doveo Guardiolu u red, ali odslužio je zatvorsku kaznu zbog utaje poreza.
Nije ovo prva kritika osobnosti Pepa Guardiole. Davno ga je Zlatan Ibrahimović prozvao 'filozofom' i opisao kao teškog čovjeka, a još gore je o njemu nedavno govorio menadžer Mino Raiola.

"Pep je kukavica i pseto, a ono što je napravio Zlatanu pokazuje da je kao čovjek nula. Neću reći da je loš trener, jer nije, ali je kao čovjek čista nula. On je poput svećenika, samo nešto popuje, priča ti što moraš raditi, a on radi drugačije", kaže kontraverzni Italijan holandskog porijekla, koji osim Ibre u "svom vlasništvu" ima i Balotellija, Pogbu...

Učitaj još novosti