15. 03. 2018 - 18:53
Atletico protutnjao Moskvom, proradio i Torres
907
Shares
Atletico protutnjao Moskvom, proradio i Torres

EVROPA LIGA

Atletico protutnjao Moskvom, proradio i Torres

15. 03. 2018 - 18:53
0
Shares

Madridski Atletico je na "Wanda Metropolitanu" stekao prednost od 3:0 u dvomeču sa aktuelnim liderom ruske Premijer lige, a u Moskvi su potvrdili plasman u narednu fazu još ubjedljivijim trijumfom, slavili su protiv Lokomotive sa 1:5 (1:1).

Poveli su golom Angela Corree u 16. minuti, Argentinac je uputio lijep udarac sa ivice kaznenog prostora i savladao Kočenkova za 0:1.

Ipak, samo četiri minuta kasnije, nakon kornera lopta dolazi do poljskog reprezentativca Ribusa, koji sjajno šutira sa oko 25 metara od gola gostiju i poravnava rezultat.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a onda je nakon samo dvije minute igre u nastavku Atletico vratio prednost. Dobra kombinacija Saula i Filipe Luisa, Španac rutinski matira Kočenkova za 1:2.

A onda, dva puta mrežu Lokosa u samo pet minuta trese Fernando Torres.

Kočenkov je najprije oborio Griezmanna u svom kaznenom prostoru, "El Nino" je preuzeo odgovornost i sa kreča matirao golmana domaće ekipe.

Pet minuta kasnije, Correa odlično prolazi, proigrava Torresa, a ovaj lako matira Kočenkova za 1:4.

Konačan rezultat postavio je Griezmann, Correa se sjajnim driblingom oslobodio čuvara, potom je proigrao Francuza, koji lukavo, sa ivice šesnaesterca lobuje golmana Moskovljana za 1:5.

 

Učitaj još novosti