15. 03. 2018 - 12:35
ONO ŠTO JE CONTE SINOĆ URADIO UĆI ĆE U NOGOMETNE ANALE Nisu ga...
907
Shares
ONO ŠTO JE CONTE SINOĆ URADIO UĆI ĆE U NOGOMETNE ANALE Nisu ga mogli odvojiti od Messija, a evo šta mu je tačno rekao

LIGA PRVAKA

ONO ŠTO JE CONTE SINOĆ URADIO UĆI ĆE U NOGOMETNE ANALE Nisu ga mogli odvojiti od Messija, a evo šta mu je tačno rekao

15. 03. 2018 - 12:35
0
Shares

Barcelona je sinoć s 3:0 torpedovala Chelsea i otišla u četvrtfinale Lige prvaka. Opet je briljantan bio Lionel Messi, koji je s dva pogotka i odličnom asistencijom zasjenio apsolutno sve. Trener londonskih Plavaca, Antonio Conte, odmah nakon posljednjeg sudijskog zvižduka utrčao je na teren "Nou Campa" kako bi čestitao čovjeku koji ga je izbacio iz Lige prvaka. Zagrljen i nasmijan s njim napustio je teren stadiona, a ova scena iznenadila je mnoge.

Italijan je u mix zoni i na konferenciji za medije nastavio veličati igrača kojeg je još na terenu grlio i govorio mu lijepe riječi: "Fantastičan igrač kao što je on, takvih kapaciteta, sposobnosti i vještina, rađa se jednom u 50 godina."

Novinare je najviše zanimalo šta je zapravo rekao Messiju na travnjaku? "Kada imate priliku dati kompliment Messiju, treba je iskoristiti. Ispravno je slaviti takvog super, super, super, ma vrhunskog igrača. Nogometaša koji svake sezone zabije po 60 golova.  Prezadovoljan sam što sam nakon utakmice imao priliku dati mu komplimente jer govorimo o izvanserijskom nogometašu, najboljem na svijetu."

Učitaj još novosti