13. 03. 2018 - 18:17
Srninog kolegu 'ubijala' je crna magija: Brat je ustao iz...
907
Shares
Srninog kolegu 'ubijala' je crna magija: Brat je ustao iz mrtvih, a nisu mu davali ni promil šansi...

NENAD LALATOVIĆ ZA MONDO

Srninog kolegu 'ubijala' je crna magija: Brat je ustao iz mrtvih, a nisu mu davali ni promil šansi...

13. 03. 2018 - 18:17
0
Shares

Nenad Lalatović (40) bivši je igrač Darija Srne iz Šahtara i danas trener srbijanskog prvoligaša Čukaričkog. On pak tvrdi da je na njegovu porodicu bačena crna magija koja mu je umalo ubila brata Aleksandra.

- Imao sam 16 godina kada su se čudne stvari počele događati mojoj obitelji. Brata je udario autobus, policija nas je obavijestila da je poginuo. Šok, nevjerica, katastrofa... Ležao je u mrtvačnici prekriven plahtom. Stric Voja nekako je uvjerio pokojne doktore Musulina i Repca da barem nešto pokušaju, oni su ga odveli u bolnicu i operisali, 'zakrpali' ga i pomoću aparata održavali u životu - rekao je Lalatović za "Mondo".

- Sve se nekako urotilo protiv nas, mama je umirala od raka, brat ležao u komi. Onda je tata čuo za neku ženu u Bačkom Jarku koja se bavi crnom magijom i nije mu ništa drugo ostalo nego da se uhvati za zadnju slamku. Otišao je tamo i saznao da su na Aleksandra bacili crnu magiju. Ta žena je rekla da samo potražimo majicu s prugama i da spalimo ono što je ušiveno s unutrašnje strane. Kad smo ga izvrnuli, crni kolac u obliku križa zaista je stajao tamo pored srca. Tata ga je spalio i poslije 3-4 dana brat se probudio iz kome. Prozvali su ga 'fenomen'. Bilo je klinički mrtav i niko mu nije davao ni promil šanse da preživi. Kroz nekoliko dana normalno je hodao i skroz se oporavio. Zamolili smo ženu da nam kaže ko je bacio čini na brata, rekla je da zna, ali ne smije reći - završio je Lalatović.

Bivši odbrambeni igrač nosio je dres ukrajinskog Šahtar Donjecka od 2003. do 2005. i dijelio svlačionicu s našim bivšim kapitenom Srnom. Karijeru je završio 2007. u OFK-u iz Beograda, a u trenerskoj karijeri vodio je razne srbijanske klubove, uključujući i onaj najveći, Crvenu zvezdu.

Učitaj još novosti