12. 03. 2018 - 08:28
HAOS U GRČKOJ: Sudac poništio penal, a onda vlasnik PAOK-a s...
907
Shares
HAOS U GRČKOJ: Sudac poništio penal, a onda vlasnik PAOK-a s pištoljem 'uletio' na travnjak

SA PORUKOM 'MRTAV SI'

HAOS U GRČKOJ: Sudac poništio penal, a onda vlasnik PAOK-a s pištoljem 'uletio' na travnjak

12. 03. 2018 - 08:28
0
Shares

Novi skandal dogodio se u najdramatičnijem prvenstvu Europe nakon što je derbi između PAOK-a i AEK-a ostao nezavršen! Derbi grčkog prvenstva prekinut je u posljednjim trenucima pri rezultatu 0-0 zbog nereda koji su nastali na tribinama.

AEK je trenutno vodeća momčad grčkog prvenstva s 54 boda dok je na drugom mjestu upravo PAOK s 52 boda. Dakle, današnja utakmica bila je izravna borba za prvo mjesto. I dogodilo se ono što su priželjkivale sve pristalice domaće momčadi - PAOK je poveo golom Varele u 90. minuti.

Stoper PAOK-a zabio je, što je potencijalno mogao biti, gol za naslov prvaka, sudac ga je priznao, pomoćni se nije oglasio, ali onda - šok! Zbog protesta nogometaša AEK-a glavni sudac poništio je gol i dosudio zaleđe. Malo je reći da su domaći nogometaši i navijači poludjeli. Pogotovo nakon što je Povjerenstvo za žalbe nogometnog saveza Grčke PAOK-u vratilo tri oduzeta boda zbog prekida utakmice s Olympiakosom.

U cijelom haosu na teren je 'uletio' i gazda PAOK-a Ivan Savvidis. Oko pasa je imao pištolj, a navodi se da je u cijeloj zbrci zaprijetio glavnom sucu.

- Mrtav si - navodno je Savvidis poručio sucu.

Inače, vlasnik PAOK-a smatra se jednim od najmoćnijih ljudi u Rusiji. Član je ruskog parlamenta i vrlo blizak Vladimiru Putinu.

Učitaj još novosti