22. 02. 2018 - 14:36
Haos u HNS-u: Davor Šuker ostao bez ovlasti!
907
Shares
Haos u HNS-u: Davor Šuker ostao bez ovlasti!

BURNO U KOMŠILUKU

Haos u HNS-u: Davor Šuker ostao bez ovlasti!

22. 02. 2018 - 14:36
0
Shares
Tek što su prošla dva mjeseca otkad je Davoru Šukeru pripao novi četverogodišnji mandat na čelu Hrvatskog nogometnog saveza, po povratku s godišnjeg odmora dočekala ga je neugodna vijest. Kako hrvatski mediji doznaju iz pouzdanih izvora, u HNS-u je zavladao potpuni haos, a navodno je bilo i povišenih tonova, lupanja šakom o sto i slično. Svađe, sukobi i lomovi u HNS-u nisu mogli ostati ispod tepiha, informacije su procurile i do novinara. 
 
Da će se u Hrvatskom nogometnom savezu dogoditi promjene najavio je i predsjednik HNK Rijeka Damir Mišković, inače aktuelni potpredsjednik HNS-a: "Vidjet ćete ubrzo da se dosta toga promijenilo. Radi se novi statut, mijenja se način izbora u HNS-u, drugačije komuniciramo i dajte nam malo vremena i vidjet ćete promjene", rekao je Mišković ta jednu TV stanicu.
 
Davor Šuker po povratku s godišnjeg odmora, a kojeg je navodno proveo u Las Vegasu, gotovo je ostao bez ovlasti. Iako je 22. decembra dobio još jedan predsjednički mandat, Izvršni odbor Saveza je krajem januara, bez Šukera, usvojio novi Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji, u kojem su trojica ključnih operativaca Damir Vrbanović, Marijan Kustić i Ivan Herak - dobili puno veće ovlasti. 

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Učitaj još novosti