20. 02. 2018 - 19:40
Priča dana u Italiji: Na ljeto definitivno odlazi kao slobodan...
907
Shares
Priča dana u Italiji: Na ljeto definitivno odlazi kao slobodan igrač, a odmah poručio:

STEFAN DE VRIJ

Priča dana u Italiji: Na ljeto definitivno odlazi kao slobodan igrač, a odmah poručio: "Boli me ovakav rastanak"

20. 02. 2018 - 19:40
0
Shares

Danas su propali pregovori Lazija i holandskog internacionalca Stefana de Vrija oko potpisivanja novog ugovora, sportski direktor Igli Tare je vidno nezadovoljan saopštio da je klub povukao ponudu za nastavak saradnje, pa će ovaj fudbaler na ljeto kao slobodan igrač napustiti rimske ''nebesko plave''.

Na njega će se do kraja sezone ozbiljno računati, ali Holanđanin žali što nije došlo do dogovora i što su čelni ljudi kluba veoma nezadovoljni takvim raspletom.

Tim povodom se večeras na Instagramu obratio navijačima Lazija otvorenim pismom.

''Bio je to veoma težak period za mene, prepun raznih spekulacija o mojoj budućnosti i došli smo do tačke koju niko nije želio.

Nažalost, nismo došli do zadovoljavajućeg dogovora za obje strane, iz različitih razloga. Razumijem razočaranje navijača i boli me što moram otići na ovakav način.

Iako se osjećam sretnim ovdje i kao kod kuće, ponekad moramo izaći iz naše udobne zone, kako bismo postigli željene ciljeve.

Zauvijek ću biti zahvalan Laziju i njegovim navijačima što su me uvijek podržavali, vjerovali u mene i pružali prilike. Uvijek sam pokušavao to demonstrirati dajući sve od sebe i tako ću se ponašati do kraja.

Hvala vam, Stefan'', napisao je De Vrij, koga su mediji povezivali sa brojnim evropskim klubovima - Interom, Juventusom, Napolijem, Manchester junajtedom, Liverpoolom, PSG-om, Barcelonom...

Učitaj još novosti