15. 02. 2018 - 13:34
Lažni Kim Jong izazvao pometnju na Olimpijskim igrama: Samo je...
907
Shares
Lažni Kim Jong izazvao pometnju na Olimpijskim igrama: Samo je htio da se druži sa čirlidersicama, ali policija...

ZOI - HOKEJ NA LEDU

Lažni Kim Jong izazvao pometnju na Olimpijskim igrama: Samo je htio da se druži sa čirlidersicama, ali policija...

15. 02. 2018 - 13:34
0
Shares

Kim Jong-un pojavio se na Zimskim olimpijskim igrama u južnokorejskom Pjongčangu? Zaista teško za zamisliti, ali mnogi su u ledenoj hali na ženskoj hokejaškoj utakmici Japana i Južne Koreje na trenutak prepoznali upravo severnokorejskog lidera u društvu čirlidersica.

Obmana nije dugo trajala, ispostavilo se da je riječ o momku koji se zove Howard, rođenom u Australiji s prebivalištem u Hong Kongu.

Kako je rekao, samo je želio približiti se atraktivnim devojkama na tribini, da gleda utakmicu, ali je ubrzo spriječen u tome.

- Vikale su (čirlidersice) nešto na korejskom, nisam siguran šta tačno, a onda su mi prišli policajci i odvukli me odatle - rekao je momak koji neodoljivo podseća na kontroverznog korejskog diktatora.

Zanimljivo, pošto su mu ograničili kretanje, južnokorejski policajci nisu znali šta će sa Howardom. Niiti su imali povod da ga privode, niti su željeli da ga puste da im se pred očima šepuri kao predsjednik izrazito neprijateljske zemlje.

- Ovo je ludost! - revoltiran je bio Howard.

- Šta je ovo, 10 policajaca? Šta mislite da ću uraditi? Ja ne izazivam nasilje. Samo hoću da gledam utakmicu, u čemu je problem? - usprotivio se represiji koju je trpio.

Ovo mu inače nije prvi put da se pojavi u Pjongčangu kao Kim Jong-un, nedavno je to uradio na ceremoniji otvaranja Igara kada mu je društvo pravio dvojnik američkog predsjednika Donalda Trumpa. Naravno, oba su izbačena s događaja.

Učitaj još novosti