14. 02. 2018 - 18:15
Ima 155 kg i zarađuje više od svih UFC zvijezda: "Miočić je...
907
Shares
Ima 155 kg i zarađuje više od svih UFC zvijezda:

DAMON HARRISON

Ima 155 kg i zarađuje više od svih UFC zvijezda: "Miočić je zvijer, ali prebio bih ga"

14. 02. 2018 - 18:15
0
Shares

New York Giantsi imali su katastrofalnu sezonu. Osvajači Super Bowla iz 2012. godine upisali su prošle godine samo tri pobjede, pa su možda neki igrači pomislili ostaviti se tog sporta. Šalimo se, naravno, jer zarada u NFL-u je neusporediva s, primjerice, UFC-om.

No nije da među NFL igračima nema onih koji misle kako bi se dobro snašli u tučnjavi u kavezu. Bez dodatne opreme. Jedan je od njih branič Giantsa (defensive tackle) Damon Harrison, koji je dao zanimljiv pogled na svoje šanse u teškoj kategoriji UFC-a.

Čovjek koji nasrće na suparničke ''quaterbackove'' i tjera im strah u kosti sa svojih 155 kilograma misli da samo uz malo treninga može pokoriti najbolje MMA teškaše svijeta.

61464728-damon-harrison

''Ne želim reći kako je to što rade lako, jer niti jedan sport nije lak i u svakom je potrebno rada, no uvjeren sam da bih uz malo treninga bez problema prošao kroz sve svjetske teškaše te da bih postao prvak. Da provodim vremena u dvorani kao oni, ne sumnjam da bih vrlo brzo porazbijao tamo sve redom. Uvjeren sam da je Stipe Miočić prava zvijer, no prebio bih ga. Samo bi mi trebalo treninga i to je to. Znam jako dobro udariti i imam sve što je potrebno za baviti se borilačkim sportom'', ispalio je Harrison na pitanje bi li bio dobar u borilačkim sportovima, prenosi Fightsite.

Podsjetimo, još jedan bivši ''defensive tackle'' Giantsa Matt Mitrione ostvario je relativno uspješnu MMA karijeru. Slovio je kao jedan od boljih UFC teškaša posljednjih godina, a onda je prešao u Bellator, gdje je prošle godine tehničkim nokautom pobijedio nekad velikog, a danas blijedog Fedora Emelianenka.

Možda će se i Harrison nakon kraja karijere odlučiti na sličnu karijeru. 29-godišnjoj zvijezdi ugovor s Giantsima istječe za tri godine. Već je zaradio 20 milijuna dolara za prve dvije sezone, još 10 će dobiti za godinu dana, a 2021. bi trebao od Giantsa ukupno dobiti čak 46 milijuna dolara. UFC-ove zvijezde, sve osim Conora McGregora koji je pravu lovu (30 miliona dolara) zaradio tek u boksu, mogu samo sanjati takvu zaradu.

61464726-damon-harrison

Vrijedi li nakon toga ulaziti u oktogon za UFC-ovu ''siću'' i kako bi se Harrsion snašao u borbama, ostavljamo vama da prosudite…

Učitaj još novosti