09. 02. 2018 - 19:27
Organizatori ZOI osigurali 110.000 kondoma: "Naravno da će...
907
Shares
Organizatori ZOI osigurali 110.000 kondoma:

PYEONGCHANG

Organizatori ZOI osigurali 110.000 kondoma: "Naravno da će biti seksa, moramo se ugrijati!"

09. 02. 2018 - 19:27
0
Shares

Sve je spremno za početak natjecanja na Zimskim olimpijskim igrama u Pyeongchangu, bilo da se radi o aktivnostima na borilištima ili izvan njih. 

Organizatori su za 2925 sportašica i sportaša osigurali 110.000 kondoma! To je 10.000 kondoma više nego za prošle Olimpijske igre u Sočiju prije četiri godine.

O toj su temi u videu za Cosmopolitan progovorili i olimpijci.

"Dogodi se! Što drugo kad na jednom mjestu imate zgodne sportašice i sportaše s fantastičnim tijelima u uskim tajicama. Pa naravno da će biti seksa", rekao je američki sanjkaš John Daly.

Ako se broj kondoma podijeli na broj sudionika to znači da je svakom sportašu predviđeno 37 kondoma, a kako ZOI za pojedinog natjecatelja u prosjeku traju oko 12 dana, svaki dan u prosjeku će svako imati na raspolaganju po tri kondoma.

"Hm, dobili smo dosta kondoma, što ćemo drugo s njima?", rekao je Joey Mantia, koji nastupa u brzom klizanju.

"Imate hrpu ljudi u dvadesetim i tridesetim godinama koji izgledaju sjajno i nemaju kuda otići. Sigurno da će biti hemije", rekla je klizačica Madison Hubbell.

Američki skijaš Steve Nyman ubacio je i argument praktičnosti.

"Pa to su Zimske igre, hladno je. Kako ćemo se ugrijati?"

No bilo je i čudnih slučajeva.

"Kad sam bi na prošlim Igrama nisam vidio niti jedan kondom. Što je malo neobično jer kažu da su ih dijelili svima. Ja nisam dobio nijedan", rekao je skijaš slobodnim stilom Joss Christensen.

Učitaj još novosti