08. 02. 2018 - 18:52
Skandal: Predsjednik kluba u ljubavnoj vezi sa fudbalerom,...
907
Shares
Skandal: Predsjednik kluba u ljubavnoj vezi sa fudbalerom, procurile i slike iz kreveta!

PARAGVAJ

Skandal: Predsjednik kluba u ljubavnoj vezi sa fudbalerom, procurile i slike iz kreveta!

08. 02. 2018 - 18:52
0
Shares

Paragvajski fudbal potresa veliki skandal, pošto se na društvenim mrežama pojavila fotografija koja potvrđuje ljubavnu vezu između predsjednika kluba i jednog fudbalera.

Klub je Rubio Nu de Luque, a u pitanju su Antonio Gonzalez i igrač Gabriel Caballero. Fotka je očigledan selfie njih dvojice iz kreveta.

Njihovu vezu potvrdio je i sam Gonzalez:

"Hajde da budemo iskreni. On je za mene bio poseban i imao je dosta privilegija. Bio mi je partner."

Ljubav je trajala sve dok se u priči nije pojavio izvjesni menadžer Valentin, očigledno pravi latinski ljubavnik, koji je zaveo igrača i ubijedio da ga promijeni klub i slomi srce doskorašnjem partneru. Gonzalez je poludio, nije se mogao pomiriti sa rastankom, pa je uporno odbijao da Caballeru da čiste papire. Onda je navodno Valentin došao na ideju da objavi spornu fotografiju kako bi primorao predsjednika da pusti Caballera.

Ipak, Gonzalez je uzvratio i snimio dva klipa na kojima je najstrašnije izvrijeđao Caballera i njegovog novog partnera, nazivavši ih banditima i prevarantima koje zanima samo novac. Pred kamerama je pocepao Caballerov ugovor i obećao mu da više nikad neće igrati fudbal.

Priznaćete, prava latinoamerička sapunica...

 

Učitaj još novosti