04. 02. 2018 - 11:15
Mourinho progovorio o navijačima Uniteda i izvrijeđao ih kao...
907
Shares
Mourinho progovorio o navijačima Uniteda i izvrijeđao ih kao niko do sada!

ATMOSFERA NA OLD TRAFFORDU

Mourinho progovorio o navijačima Uniteda i izvrijeđao ih kao niko do sada!

04. 02. 2018 - 11:15
0
Shares

Manchester United je u 26. kolu Premier lige na Old Traffordu s 2:0 pobijedio Huddersfield. Prvi gol na utakmici zabio je Lukaku u 55. minuti, a 13 minuta kasnije prvijenac u dresu crvenih đavola zabio je Alexis Sanchez.

Čileanac je nakon gostovanja kod Yeovila i Tottenhama odigrao prvu utakmicu u Teatru snova. U 68. minuti izborio je jedanaesterac koji je potom i izveo, udarac s bijele tačke odbranio mu je Lossl, no Alexis je bio najbrži na odbijenoj lopti te je postigao svoj prvi gol kao igrač Manchester Uniteda.

"Sanchez je odigrao svoju prvu utakmicu na Old Traffordu, međutim navijači su bili relativno tihi. Teren je velik, trava je sjajna i igrači očito obožavaju igrati ovdje", započeo je Mourinho.

Trener Uniteda je potom objasnio svoju izjavu o "tihom stadionu":

"Sjećam se kad smo igrali protiv Portsmoutha na Fratton Parku, malom stadionu, ali je atmosfera na njemu bila zaista fantastična. A ovdje nije baš jako entuzijastično..."

Portugalski stručnjak je nedavno produžio ugovor s Unitedom do 2020. godine, a vrijeme će pokazati kako su navijači shvatili ovu njegovu izjavu.

 

Učitaj još novosti