30. 01. 2018 - 19:47
Izet Hajrović već dobio nadimak u Zagrebu: Nismo sigurni da će...
907
Shares
Izet Hajrović već dobio nadimak u Zagrebu: Nismo sigurni da će mu se dopasti...

PRED POTPISOM ZA DINAMO

Izet Hajrović već dobio nadimak u Zagrebu: Nismo sigurni da će mu se dopasti...

30. 01. 2018 - 19:47
0
Shares

Izet Hajrović pred vratima je zagrebačkog Dinama. On je reprezentativac BiH, ofanzivno krilo koji je prošao sve omladinske selekcije Švicarske pa ipak odlučio zaigrati za zemlju svojih roditelja.

U dresu Grasshoppera igrao je od 2009. do 2014. godine i osvojio Švicarski kup, a u međuvremenu je debitirao za reprezentaciju BiH.

Iz Grasshoppera je prešao u Galatasaray, ali samo pola godine kasnije otišao je u njemački Werder.

U prvoj sezoni 2014./2015. imao je samo 19 nastupa, sljedeću sezonu proveo je u Eibaru u kojem je odigrao samo sedam utakmica.

Vratio se u Werder i konačno proigrao. Do povreda koljena bio je jedan od najboljih igrača, Werder mu je dao 1,8 mil. eura godišnje pa je bio i među najplaćenijima.

No to nije opravdao na terenu pa ga je klub odlučio prodati. Spominjalo se da ga žele Dinamo Moskva, Genoa, Deportivo, Trabzonspor...

No, Hajrović je završio u - Dinamu iz Zagreba.

Izet Hajrović ima i osebujan stil odijevanja i na maksimirskim hodnicima već se priča da je Leonardo Sigali dobio nasljednika, piše 24sata.hr. Naime, Argentinac je dosad bio poznat kao ljubitelj modnih krpica, a dobio je dostojnog nasljednika, kojeg Hrvati već prozivaju "modri mačak".

Hajrović je na društvenim mrežama pokazao da je ljubitelj Louisa Vuittona, a kombinacija je nasmijala i saigrača Edina Džeku.

"A mooj Izete...", napisao je Džeko.

 

Učitaj još novosti