29. 01. 2018 - 18:05
Evo zašto je zaista Special One: Pročitajte pismo koje je...
907
Shares
Evo zašto je zaista Special One: Pročitajte pismo koje je Mourinho poslao bolesnom 94-godišnjem navijaču

ODUŠEVIO I UNUKA KOJI NAVIJA ZA CITY

Evo zašto je zaista Special One: Pročitajte pismo koje je Mourinho poslao bolesnom 94-godišnjem navijaču

29. 01. 2018 - 18:05
0
Shares

Jose Mourinho poznat je kao veoma ekscentričan trener, ne baš omiljen u javnosti. Uprkos tome, Portugalac je često znao pokazivati emocije, a proteklog vikenda itekako je obradovao jednog vremešnog navijača Uniteda.

94-godišnji Fredrick Schofield oporavlja se u bolnici od posljedica srčanog udara, a njegov unuk Kieran, inače žestoki navijač Cityja, obratio se Manchester Unitedu te ih zamolio da nekako olakšaju njegovom djedu boravak u bolnici.

Fredu se javio, ni manje ni više, nego Jose Mourinho lično:

"Dragi Fred,

Saznao sam za Vašu doživotnu odanost Manchester Unitedu. Pišem vam samo kako bih vam se zahvalio za Vašu odanost i posvećenost klubu. Entuzijazam navijača ovog kluba fascinira me iz dana u dan.

Čuo sam da ste proživjeli neke teške trenutke u zadnje vrijeme, ali nadam se da će vam spoznaja da ja, igrači i osoblje kluba mislimo na vas barem malo olakšati situaciju.

Vaš Jose Mourinho"

"Zaista nisam ovo očekivao od Uniteda, moram priznati da su me oduševili. Strast za nogometom u našem gradu je nevjerovatna. Nekad nas dijeli, ali nas spaja kad je najteže", napisao je Fredov unuk Kieran na Twitteru.

Učitaj još novosti