25. 01. 2018 - 14:25
Huligani 'izrešetali' kuću sjajnog Hrvata, supruga bijesna:...
907
Shares
Huligani 'izrešetali' kuću sjajnog Hrvata, supruga bijesna: Neće više igrati za prokletu reprezentaciju!

MIRKO ALILOVIĆ NA UDARU

Huligani 'izrešetali' kuću sjajnog Hrvata, supruga bijesna: Neće više igrati za prokletu reprezentaciju!

25. 01. 2018 - 14:25
0
Shares

Hrvatska je sinoć poražena od Francuske i neće ići u polufinale Evropskog prvenstva kojem je domaćin. Upravo ovaj neuspjeh bio je povod za skandalozan i sramotan napad na kuću u kojoj ljetuje Mirko Alilović, golman Kauboja.

Iako je protiv Francuza odigrao svoju najbolju utakmicu na ovom turniru te pomogao Hrvatskoj da se vrati u utakmicu i dođe u šansu da napravi čudesan preokret, neko je očito zaključio da je baš momak rođen u BiH krivac za poraz. 

- Policija postupa po dojavi koju je zaprimila u 10.15 sati o oštećenju obiteljske kuće u vlasništvu 59-godišnje hrvatske državljanke u mjestu Palit na Rabu. Policija poduzima sve mjere u cilju pronalaska počinitelja te utvrđivanja svih relevantnih okolnosti - saznaju hrvatski mediji iz PU primorsko-goranske.

Prema dostupnim informacijama, koje su nekako procurile nakon što je Mirkova supruga Iva to objavila na svom privatnom profilu, od ruke zasad nepoznatih huligana nastradali su prozori, vitraj staklo i dio krova na kući koja je u vlasništvu Alilovićeve punice.

Nasreću, u kući nikoga nije bilo u trenucima ovog neobjašnjivog napada, tako da nema stradalih. A opet, Mirko i njegova porodica sasvim sigurno pate nakon ove nečuvene noćne akcije pomahnitalih divljaka.

"Ja proklinjem svaki njegov odlazak u tu prokletu reprezentaciju. Ovo mu je zadnje!", napisala je Iva Alilović, jasno stavivši do znanja da njen suprug više neće braniti za Hrvatsku.

 

Učitaj još novosti