22. 01. 2018 - 22:45
Stara dama ne posustaje, Douglas Costa junak
907
Shares
Stara dama ne posustaje, Douglas Costa junak

SERIE A

Stara dama ne posustaje, Douglas Costa junak

22. 01. 2018 - 22:45
0
Shares

Nastavlja se velika utrka Juventusa i Napolija u talijanskoj Serie A. Juve je u posljednjoj utakmici 21. kola s minimalnih 1:0 golom Douglasa Coste 16. minuti u  pobijedio Genou, a za pobjedu je asistirao Mario Mandžukić kvalitetnom loptom u prostor Brazilcu.

Ponovno je Mandžo bio starter na lijevom krilu nakon što je prošlo kolo kod Cagliarija započeo kao zamjena. Juventus je kao veliki favorit dominirao svih 90 minuta, ali nije to bila pobjeda koja će se pamtiti u Torinu, što zbog neizvjesnosti do zadnjih sekundi, što zbog siromašnije igre u odnosu na neke prijašnje partije uoči zimske pauze.

Miralem Pjanić je odradio čitavu utakmicu, a imao je nekpoliko neuspješnih pokušaja iz daljine. Bila je ovo peta uzastopna pobjeda Allegrijevih trupa koja ih je dovela do 53. boda, konkretno, na bod zaostatka za liderom iz Napulja.

Juventus je u zadnjih osam kola Serie A primio samo jedan gol i to na gostovanju kod Verone, a Genoi je porazom na sjeveru Italije pukao niz od četiri utakmice bez poraza otkako ih je preuzeo Davide Ballardini. 

Sljedeće kolo Juventus gostuje u Veroni kod Chieva, a Napoli dočekuje Bolognu.

Učitaj još novosti