18. 01. 2018 - 22:43
Prosinečki dao izjavu koja je istog trenutka obišla cijelu...
907
Shares
Prosinečki dao izjavu koja je istog trenutka obišla cijelu BiH: Je li Žuti pretjerao?

INTERVJU ZA AS

Prosinečki dao izjavu koja je istog trenutka obišla cijelu BiH: Je li Žuti pretjerao?

18. 01. 2018 - 22:43
0
Shares

Robert Prosinečki nedavno je postao novi selektor bosanskohercegovačke reprezentacije, a za španjolski As komentirao je aktualnu situaciju u Realu i Barceloni te vlastita očekivanja od angažmana u BiH.

"Jedva čekam debi na bh. klupi. Naravno da postoji pritisak, ali on se podrazumijeva kada vodite ekipu koja ima sve za velike rezultate", rekao je bivši pomoćnik selektora hrvatske reprezentacije pa opisao stil koji misli implementirati u igru BiH.

"Planiram sve podrediti stilu igrača. Kao i svi, i ja želim da mi momčad igra poput Barcelone ili Manchester Cityja, trener sam koji voli imati posjed, dominaciju i igru od noge do noge."

"Mogu reći da u aktuelnom kadru imam igrače koji imaju dovoljno kvalitete za pobijediti bilo koju ekipu u Evropi!", samouvjereno je rekao Prosinečki pa se prisjetio igranja u Španiji, prenosi Goal.com.

"Igrao sam u Realu tri godine i siguran sam da moji nastupi nisu bili osobito impresivni. Godinu i po propustio sam zbog povrede, najviše zbog toga nisam bio na razini kao prije. To što sam igrao i za Real i za Barcelonu vidim kao velik uspjeh i čast."

Osvrnuo se i na aktualno stanje u svojim bivšim klubovima.

"Barcelona odlično igra, puno bolje nego prošle sezone. S Dembeleom i Coutinhom imat će još bolju ekipu, a lošu sezonu Reala iskoristili su na najbolji način."

"Kupovinom Coutinha, Barcelona je potvrdila da radi odličan posao na tržištu jer on je igrač koji posjeduje vanserijsku kvalitetu, a takve ne možete dobiti za mali novac."

"Mislim da je problem Reala u tome što nisu osvježili ekipu nakon prošle vrhunske sezone. Otišli su James Rodriguez i Morata, a nije došao niti jedan igrač koji bi u ekipu unio novu glad za pobjedama."

"Situacija je takva da je Bale gotovo cijelu sezonu propustio zbog povreda, a Cristiano nije na razini kao prijašnjih godina, pa ne čudi što se Zidane stalno suočava s novim problemima."

NAJGLEDANIJI VIDEO DANAS NA PORTALU:

Učitaj još novosti