17. 01. 2018 - 09:40
Giggsov otac nakon što je sin postao selektor Velsa: Sramim ga...
907
Shares
Giggsov otac nakon što je sin postao selektor Velsa: Sramim ga se, ne mogu ni izgovoriti njegovo ime!

PORODIČNA SRAMOTA

Giggsov otac nakon što je sin postao selektor Velsa: Sramim ga se, ne mogu ni izgovoriti njegovo ime!

17. 01. 2018 - 09:40
0
Shares

Otac Ryana Giggsa rekao je po imenovanju svog sina za velškog selektora kako ga je toliko sram da se ne može prisiliti izreći njegovo ime.

Legendarni igrač Manchester Uniteda jučer je sjeo na klupu reprezentacije Welsa, dan koji je trebao biti jedan od najponosnijih u porodici svakog poštenog Velšanina, oca Dannyja podsjetio je na porodičnu sramotu koja je dobila svjetski publicitet.

Porodica mu, naime, još nije oprostila aferu sa suprugom brata Rhodrija. Brak njegova brata i supruge Natashe završio je 2011. godine kad je otkriveno kako je Ryan osam godina spavao sa vlastitom šogoricom.

„Trebao bih biti najponosniji otac na svijetu, sretan kao malo dijete njegovim uspjehom, ali sramim ga se. Ne mogu se natjerati izgovoriti njegovo ime, zovem ga 'bivši nogometaš',“ otkrio je njegov otac britanskim medijima.

„Stavio je sebe na prvo mjesto, jedino što mu je važno jest pojavljivanje na televiziji i otvaranje otmjenih hotela u Manchesteru. Kad ga ugledam na TV-u, ugasim ga, svi u porodici to čine.“

„Sin mi je i plače mi se kad priznam kako ga porodica ne poštuje, kao najstariji trebao je čuvati bratu leđa, a ne mu zariti nož u njih. Prevario ga je na najgori mogući način i nije čak bio dovoljno muško da se ispriča.“

Bivši veznjak Uniteda u ponedjeljak je naslijedio Crhisa Colemana na klupi Walesa, ali nije komentirao očeve riječi.

„Ponosan sam i uzbuđen što sam postao selektor Walesa, jedva čekam početi, ovo je sjajna prilika i veselim se,“ rekao je Ryan Giggs na predstavljanju.

Učitaj još novosti