09. 01. 2018 - 18:44
Nakon skoro godinu tulumarenja i obilne potrošnje miliona...
907
Shares
Nakon skoro godinu tulumarenja i obilne potrošnje miliona vraća nam se McGregor

POČEO S TRENINZIMA

Nakon skoro godinu tulumarenja i obilne potrošnje miliona vraća nam se McGregor

Sport.ba/Index.hr
09. 01. 2018 - 18:44
0
Shares

Nakon što je gotovo godinu dana boksao, tulumario i uglavnom trošio 100 miliona dolara koliko je zaradio od meča s Floydom Mayweatherom, Conor McGregor (29) vratio se treninzima.

Potvrdio je to njegov trener John Kavanagh i otkrio da je UFC-ov prvak svaki dan u teretani te da uskoro planira povratak.

"Kad će to tačno biti ne znam, ali jedva čekam njegove nove borbe. Mogu vam samo reći da je potpuno posvećen treninzima te da radi s jednakim žarom kao i prije", rekao je Kavanagh.

McGregor u oktogon UFC-a nije ušao od studenog 2016. godine kad je protiv Eddieja Alvareza osvojio titulu prvaka u lakoj kategoriji. McGregor je već nekoliko puta odgodio odbranu titule, a Dana White mu je poručio da će mu je oduzeti ako u prvoj polovini ove godine ne uđe u ring.

"Ovo će biti sjajna godina. u to sam uvjeren. Mogu oni pričati što žele, ali on pojas ima kod kuće. Bez brige, sve će biti u redu", dodao je Kavanagh.

McGregor je nakon ezgibicijskog meča protiv Floyda Mayweathera prošlog ljeta rekao kako bi volio ponovno boksati. Pregovori su navodno u tijeku s Mannyjem Pacquiaom i Paulom Malignaggijem, budući da bi takve "hibridne" borbe Ircu donijeli još dosta miliona nečega.

"Boks je bio lijepa pauza od MMA, ali inzistirat ću samo na toj disciplini. To je i moja i njegova najveća strast i tome ćemo se posvetiti", rekao je Kavanagh.

Učitaj još novosti