08. 01. 2018 - 08:01
Čelik na raskrsnici: "Ulazak investitora je jedina prava opcija!"
907
Shares
Čelik na raskrsnici:

JASMIN MEŠANOVIĆ:

Čelik na raskrsnici: "Ulazak investitora je jedina prava opcija!"

08. 01. 2018 - 08:01
0
Shares

Zenički Čelik i dalje živi u neizvjesnosti. Očekuje se ulazak stranih investitora, ali to ide sporo.

Za danas je zakazan nastavak sjednice Skupštine NK Čelik na kojoj će glavna tema biti upravo ulazak investitora.

Bivši predsjednik kluba iz Zenice Jasmin Memišević, koji je nedavno podnio ostavku, oglasio se tim povodom na svom Facebook profilu te pozvao sve članove NK Čelik da dadnu svoj glas ZA ulazak investitora iz Turske u klub.

"Želim da još jednom iz sveg srca zamolim i pozovem sve članove NK ”Čelik” da na skupštini daju svoj glas ZA ulazak investitora iz Turske u klub. Tri mjeseca sam se borio za stvaranje uslova za njihov ulazak uz mnogo otpora od strane onih koji se i danas predstavljaju kao patriote kluba a ustvari vođeni pohlepom i ličnim interesima te instruiranim politikama i koji su i danas duboko unutar kluba. Ulazak investitora je jedina prava opcija ne samo zbog oporavka kluba nego i zato sto iz njega izglasavanjem ZA, zauvijek nestaju retrogradne snage koje su se infiltrirale u klub posljednjih godina a sto je kulminiralo na posljednjoj skupštini obmanjivanjem javnosti o navodnom patriotizmu, a radi se ustvari o “lešinarima” kluba koji gledaju isključivo vlastiti interes i koji sada pozivaju da se glasa ZA misleći da će se naći u dijelu “kolača” sada kad su zauzeli pozicije unutar kluba. Za oporavak Čelika potrebno je glasati ZA a onda slijedi...", napisao je Memišević.

Ostaje nam da vidimo šta će se danas dešavati na toliko iščekivanom nastavku sjednice. Ukoliko ne dođe do promjena u zeničkom klubu, slijedi mu veoma neizvjesna borba za opstanak u Premijer ligi BiH.

Učitaj još novosti