28. 11. 2017 - 21:09
Šuker premoćno izabran za ZNS-ovog kandidata
907
Shares
Šuker premoćno izabran za ZNS-ovog kandidata

FUTSAL DINAMO NAPUSTIO SKUPŠTINU

Šuker premoćno izabran za ZNS-ovog kandidata

28. 11. 2017 - 21:09
0
Shares

Zagrebački hotel Antunović ugostio je sjednicu Zagrebačkog nogometnog saveza na kojoj je Davor Šuker gotovo jednoglasno podržan kao kandidat na predsjedničkim izbornima Hrvatskog nogometnog saveza 22. decembra ove godine.

 Nakon sat vremena vijećanja Šuker je dobio 468 od mogućih 538 glasova, za njega je ruke podiglo 46 članova ZNS-a, NK Rudeš i Zagreb 041 bili su protiv, MNK Alumnus, NK Sava suzdržani, a Futsal Dinamo napustio je skupštinu.

"Vrlo važno je pokazati vodstvu ZNS-a kako se ne slažemo s ovakvim načinom vođenja saveza i skupštine te odnosom prema klubovima. Pozivam sve predstavnike klubova koji ne žele podržati ovakvo poslovanje i kandidata da napuste skupštinu i pošalju jasnu poruku kako su svjesni da stanje mora biti bolje. Ovo je prilika za pokazivanje karaktera i da postanete promjena koju želite vidjeti", poručio je Dinamov dopredsjednik Juraj Čošić, piše Germanijak.

Zbog najavljenog dolaska BBB-a policija je pripremila osiguranje kao da se igra Derbi, ali izuzev 20-ak navijača, koji su se pojavili pred hotelom pa ubrzo otišli, nisu imali razloga za intervenciju.

Učitaj još novosti