16. 11. 2017 - 10:21
Suarez potpuno otvorio dušu: Situacija i ponašanje prema meni...
907
Shares
Suarez potpuno otvorio dušu: Situacija i ponašanje prema meni mora se promijeniti!

MLADI ŠPANAC NEZADOVOLJAN MINUTAŽOM

Suarez potpuno otvorio dušu: Situacija i ponašanje prema meni mora se promijeniti!

16. 11. 2017 - 10:21
0
Shares

Barcelona je u januaru najavila da će najvjerovatnije dovesti nekoliko novih igrača što znači da će sigurno biti onih koji će napustiti "Nou Camp". 

Katalonski klub je još ljetos pokušao se "riješiti" nekoliko fudbalera, ali nisu uspjeli. Prvenstveno su kao višak proglašeni Arda Turan i Thomas Vermaelen, ali ovaj dvojac i pored toga odlučio je da neće napustiti Barcu.

Ipak, nezadovoljstvo pojedinih igrača je sve veće, a toj grupi priključio se sada i Denis Suarez. Mlađahni veznjak vraćen je na "Nou Camp" prije dvije godine kao zamjena za Xavija, ali nije se baš naigrao.

Nadao se svim srcem da će se to promijeniti dolaskom Ernesto Valverdea, ali njegova situacije se nije bitnije poboljšala i to mu ne garantuje svijetlu budućnost u Barceloni.

"Osjećam da šta god uradim na terenu nije baš kako očekuju i nekako sam uvijek na transfer listi. Ne želim da napustim Barcelonu i to govorim već mjesecima. Želja mi je da napravim nešto ovdje i odbio sam sve moguće ponude", rekao je Suarez pa na onda i dodao:

"Ali, situacija i ponašanje prema meni mora se promijeniti. Ne želim da idem iz Barce", poručio je vidno razočarani Španac.

Mnogima je nevjerovatno to što priliku dobija na kapaljku uprkos brojnim problemima u veznom redu. Pa čak i kad je Iniesta bio povrijeđen, drugi igrači su dobili priliku isred njega.

 

 

Učitaj još novosti